Başkan Toltar’dan Piknikçilere Ziyaret

Dilovası 07.08.2018 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar’dan Piknikçilere Ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl Mesire Alanınki piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, soluğu Tavşancıl Mesire Alanı’nda aldı. Dilovası Belediyesi’nin Tavşancıl’da bulunan Tavşancıl Mesire Alanı’nda hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren vatandaşları, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ziyaret etti.     VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM Piknik ziyaretinde bir konuşman yapan Başkan Toltar, “Dilovalı vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu piknik ve mesire alanı ihtiyacını karşılayan Tavşancıl Mesire Alanımız özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam. Şehrin stresinden uzaklaşıp, aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl Mesire Alanınki piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, soluğu Tavşancıl Mesire Alanı’nda aldı. Dilovası Belediyesi’nin Tavşancıl’da bulunan Tavşancıl Mesire Alanı’nda hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren vatandaşları, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ziyaret etti.

 

 

VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM

Piknik ziyaretinde bir konuşman yapan Başkan Toltar, “Dilovalı vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu piknik ve mesire alanı ihtiyacını karşılayan Tavşancıl Mesire Alanımız özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam. Şehrin stresinden uzaklaşıp, aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.