Gebzespor’dan MÜSİAD ziyareti

Spor 07.08.2018 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’dan MÜSİAD ziyareti

Gebzespor Kulübü, Gebze’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Gebzespor Başkanı Abbas Sır ile yönetim kurulu üyelerinden Köksal Aydın ve Cem Demir’in yer aldığı nezaket ziyaretinde mor beyazlı yönetime karşı sıcak bir karşılama yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Gebzespor’un sadece sportif anlamda değil, Gebze sanayisine de ciddi bir katkı sunacak önemli bir marka olduğunu söyledi. YILDIRIM: ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPARIZ MÜSİAD olarak Gebzespor için maddi ve manevi ellerinden gelen fedakarlıkları göstereceklerini kaydeden Başkan Yıldırım, ‘’Gebzespor Başkanı Sayın Abbas Sır ve kıymetli yöneticilerinin nazik ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Geçen sezon ilçemize kazandırdıkları başarıdan dolayı bir kez daha emeği geçen herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki yeni sezonda da Gebzespor göğsümüzü kabartmaya devam edecek. Bizler de Gebzespor markasını daha ileriye taşınması noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız’’dedi. SIR: TEŞEKKÜRLER MÜSİAD AİLESİ Gebzespor Başkanı Abbas Sır kendilerini ağırlayan MÜSİAD ailesine teşekkür ederek, ‘’Yaptıkları önemli çalışmalarla Gebze’mizin sanayisine ciddi bir katkı sunan MÜSİAD’ın her zaman destekçisi olacağız. Sadece bugün değil, geçmiş yıllarda da Gebzespor’un yanında olarak kulübümüze katkı ve desteğini esirgemeyen başta başkan Nihat Yıldırım olmak üzere tüm MÜSİAD ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. MÜSİAD gibi önemli bir kurumun varlığı Gebze için bir şans. Kulübümüzü olan yaklaşımları ve yönetim kurulumuza karşı sıcak misafirperverliklerinden dolayı MÜSİAD’a teşekkür ediyoruz’’dedi.

Gebzespor Kulübü, Gebze’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Gebzespor Başkanı Abbas Sır ile yönetim kurulu üyelerinden Köksal Aydın ve Cem Demir’in yer aldığı nezaket ziyaretinde mor beyazlı yönetime karşı sıcak bir karşılama yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Gebzespor’un sadece sportif anlamda değil, Gebze sanayisine de ciddi bir katkı sunacak önemli bir marka olduğunu söyledi.

YILDIRIM: ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPARIZ

MÜSİAD olarak Gebzespor için maddi ve manevi ellerinden gelen fedakarlıkları göstereceklerini kaydeden Başkan Yıldırım, ‘’Gebzespor Başkanı Sayın Abbas Sır ve kıymetli yöneticilerinin nazik ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Geçen sezon ilçemize kazandırdıkları başarıdan dolayı bir kez daha emeği geçen herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki yeni sezonda da Gebzespor göğsümüzü kabartmaya devam edecek. Bizler de Gebzespor markasını daha ileriye taşınması noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız’’dedi.

SIR: TEŞEKKÜRLER MÜSİAD AİLESİ

Gebzespor Başkanı Abbas Sır kendilerini ağırlayan MÜSİAD ailesine teşekkür ederek, ‘’Yaptıkları önemli çalışmalarla Gebze’mizin sanayisine ciddi bir katkı sunan MÜSİAD’ın her zaman destekçisi olacağız. Sadece bugün değil, geçmiş yıllarda da Gebzespor’un yanında olarak kulübümüze katkı ve desteğini esirgemeyen başta başkan Nihat Yıldırım olmak üzere tüm MÜSİAD ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. MÜSİAD gibi önemli bir kurumun varlığı Gebze için bir şans. Kulübümüzü olan yaklaşımları ve yönetim kurulumuza karşı sıcak misafirperverliklerinden dolayı MÜSİAD’a teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.