Ülkü Ocakları’ndan Yaz Kampı

Siyaset 14.08.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ülkü Ocakları’ndan Yaz Kampı

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Aytepe Diriliş Kampı’nda Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın Eğitim Kampı düzenlendi.

Kamp hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara, “10-11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz kampın ilk gününde Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Orhan KÜTÜK Tarafından 'Genel Türk Tarihi' semineri verilerek teşkilatlarımızın soru-cevap şeklinde katılımı sağlandı. Kampın ikinci gününde sabah namazı ve kahvaltıdan sonra futbol, okçuluk, boya topu(paintbol) spor faaliyetleri yapılarak teşkilatlarımızın güne dinç başlaması sağlandı. ÜLKÜ OCAKLARI BİLİNÇLENDİRİLDİ Teşkilatlarımıza kitap okumanın ne kadar faydalı olacağı ülkücülerin eğitimde ve bilimde öncü olması gerektiği anlatıldı ve teşkilatlarımıza kitaplar dağıtılarak kitap okuma etkinliği yapıldı. Ülkücü Hareketin şehitlerini anlatan belgesel izlenimi yapılarak ülkücü hareketin mücadelesi anlatıldı. Belgesel izleniminden sonra yapılan 27.Dönem Milletvekili Adaylarımızdan İbrahim İnanç Çakıroğlu'nun anlatımı ile ‘Türk Milliyetçiliğinin Tarihsel Gelişimi ve Ülkü Ocaklarının Önemi’ konulu seminer yapılarak teşkilatlarımızın bilinçlendirilmesi sağlandı. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve Ocak mensupları da kampta hazır bulundular.” dedi.
Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Aytepe Diriliş Kampı’nda Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın Eğitim Kampı düzenlendi.

Kamp hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara, “10-11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz kampın ilk gününde Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Orhan KÜTÜK Tarafından 'Genel Türk Tarihi' semineri verilerek teşkilatlarımızın soru-cevap şeklinde katılımı sağlandı. Kampın ikinci gününde sabah namazı ve kahvaltıdan sonra futbol, okçuluk, boya topu(paintbol) spor faaliyetleri yapılarak teşkilatlarımızın güne dinç başlaması sağlandı.

ÜLKÜ OCAKLARI BİLİNÇLENDİRİLDİ

Teşkilatlarımıza kitap okumanın ne kadar faydalı olacağı ülkücülerin eğitimde ve bilimde öncü olması gerektiği anlatıldı ve teşkilatlarımıza kitaplar dağıtılarak kitap okuma etkinliği yapıldı. Ülkücü Hareketin şehitlerini anlatan belgesel izlenimi yapılarak ülkücü hareketin mücadelesi anlatıldı. Belgesel izleniminden sonra yapılan 27.Dönem Milletvekili Adaylarımızdan İbrahim İnanç Çakıroğlu'nun anlatımı ile ‘Türk Milliyetçiliğinin Tarihsel Gelişimi ve Ülkü Ocaklarının Önemi’ konulu seminer yapılarak teşkilatlarımızın bilinçlendirilmesi sağlandı. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve Ocak mensupları da kampta hazır bulundular.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.