Sanayicilere 1.2 milyarlık destek.

Ekonomi 15.08.2018 - 08:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sanayicilere 1.2 milyarlık destek.

Hükümet, Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıları boşa çıkarmak için bir adım daha attı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayicilere yönelik 1 milyar 200 milyon liralık yeni destek programını devreye soktuklarını açıkladı. Hedeflerinin cari açığı azaltacak, katma değeri yüksek ürün ve teknolojileri geliştiren sanayicileri desteklemek olduğunu vurgulayan Varank, "Yeni destek programının, cari açığın azaltılması başta olmak üzere yüksek katma değerli ürünlerin üretimine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi..

Hükümet'ye yönelik ekonomik saldırıları boşa çıkarmak için bir adım daha attı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayicilere yönelik 1 milyar 200 milyon liralık yeni destek programını devreye soktuklarını açıkladı. Hedeflerinin cari açığı azaltacak, katma değeri yüksek ürün ve teknolojileri geliştiren  desteklemek olduğunu vurgulayan Varank, "Yeni destek programının, cari açığın azaltılması başta olmak üzere yüksek katma değerli ürünlerin üretimine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.