AK GENÇ HAZIR

Gebze 16.08.2018 - 23:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK GENÇ HAZIR

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Ankara’da yapılacak AK Parti 6.Olağan Büyük Kongresi’ne katılım programıyla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Ankara harekatı öncesi ilçe başkanları ile birlikte toplantı yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, her zaman olduğu gibi Kocaeli'nin kongreye damga vurması adına yapılacak olan çalışmalar hakkında konuştu. “ALÇAK OYUNLARLA BİZİ BÖLEMEZLER” Kongre gündemli yapılan toplantıda AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman; “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak her zaman olduğu gibi bu kongrede de, kongreye damga vurmak adına çalışmalarımız var. Kocaeli gençliğinin her zamanki yerinde olduğunu ve her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu tekrardan göstereceğiz. Reisimize yapılan ve ülkemize ekonomik açıdan yapılan operasyonlara karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya göstermeye gidiyoruz. Türkiye kimseye boyun eğmedi ve eğmeyecek. Bu alçak oyunlarla Türkiye’yi bölebileceğini düşünenler bu hayallerinden vazgeçsinler, bölemeyecekler” açıklamasını yaptı.  
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Ankara’da yapılacak AK Parti 6.Olağan Büyük Kongresi’ne katılım programıyla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Ankara harekatı öncesi ilçe başkanları ile birlikte toplantı yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, her zaman olduğu gibi Kocaeli'nin kongreye damga vurması adına yapılacak olan çalışmalar hakkında konuştu.

“ALÇAK OYUNLARLA BİZİ BÖLEMEZLER”
Kongre gündemli yapılan toplantıda AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman; “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak her zaman olduğu gibi bu kongrede de, kongreye damga vurmak adına çalışmalarımız var. Kocaeli gençliğinin her zamanki yerinde olduğunu ve her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu tekrardan göstereceğiz. Reisimize yapılan ve ülkemize ekonomik açıdan yapılan operasyonlara karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya göstermeye gidiyoruz. Türkiye kimseye boyun eğmedi ve eğmeyecek. Bu alçak oyunlarla Türkiye’yi bölebileceğini düşünenler bu hayallerinden vazgeçsinler, bölemeyecekler” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.