4 Katına Çıktı

Ekonomi 22.08.2018 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

4 Katına Çıktı

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, "Türkiye genelinde günlük ortalama bin 50 ton ile bin 100 ton arasında bir üretimimiz var. Kurban Bayramı'nda 3-4 katına çıkıyor. Günlük üretimimiz 4-4.5 tonu buluyor" dedi. Baklava fiyatlarına ilişkin de bilgi veren Yıldırım, "20 liraya bulabiliyorsunuz, en iyisinin kilosu ise 85 lira. Yıl sonuna kadar zam düşünmüyoruz" diye konuştu..

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, " genelinde günlük ortalama bin 50 ton ile bin 100 ton arasında bir üretimimiz var. Kurban Bayramı'nda 3-4 katına çıkıyor. Günlük üretimimiz 4-4.5 tonu buluyor" dedi.  fiyatlarına ilişkin de bilgi veren Yıldırım, "20 liraya bulabiliyorsunuz, en iyisinin kilosu ise 85 lira. Yıl sonuna kadar zam düşünmüyoruz" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.