Önce mutluluk sonra hüzün

Spor 27.08.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Önce mutluluk sonra hüzün

KUPASINI ALAN MENEKŞE’DE HEVESLER KURSAKLARDA KALDI

Gebzespor’dan buruk sevinç. Geçen sezon Yusuf Öztürk başkanlığında destansı bir başarı elde ederek Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e yükselen Gebzespor, statü gereği şampiyonluk kupasını yeni sezonun açılış maçında havaya kaldırsa da hevesler yine kursaklarda kaldı. İnegölspor ile oynanan dostluk maçı öncesinde kupasını alarak haklı bir mutluluk yaşayan mor beyazlılar, maç sonrasında ise kara haberi alarak hak etmediği hüznü derin bir şekilde yaşadı. BAŞKAN KÖŞKER DE KATILDI Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleşen kupa törenine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katılırken, şampiyonluk yaşayan ikinci kulüp başkanı olarak tarihe geçen Yusuf Öztürk kupa törenine katılmadı.  
KUPASINI ALAN MENEKŞE’DE HEVESLER KURSAKLARDA KALDI

Gebzespor’dan buruk sevinç. Geçen sezon Yusuf Öztürk başkanlığında destansı bir başarı elde ederek Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e yükselen Gebzespor, statü gereği şampiyonluk kupasını yeni sezonun açılış maçında havaya kaldırsa da hevesler yine kursaklarda kaldı. İnegölspor ile oynanan dostluk maçı öncesinde kupasını alarak haklı bir mutluluk yaşayan mor beyazlılar, maç sonrasında ise kara haberi alarak hak etmediği hüznü derin bir şekilde yaşadı.

BAŞKAN KÖŞKER DE KATILDI

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleşen kupa törenine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katılırken, şampiyonluk yaşayan ikinci kulüp başkanı olarak tarihe geçen Yusuf Öztürk kupa törenine katılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.