19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar Cami Cemaati İle Sohbet Etti

Dilovası 27.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar Cami Cemaati İle Sohbet Etti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gül Cami cemaati ile namaz çıkışı bir araya gelerek sohbet etti.

Zamanının büyük bir kısmını vatandaşlara ayıran gayret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gül Camii’nde vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Bölgede yapılan çalışmalarla ilgili cami cemaati ve vatandaşları bilgilendiren Başkan Toltar, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalar yapılacağını ve bu doğrultuda hizmetleri sürdüreceklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşların sıkıntı ve sorunlarının çözülmesi için gerekli talimatları verdiklerini belirtti. KÜBRA AKABALI    
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gül Cami cemaati ile namaz çıkışı bir araya gelerek sohbet etti.

Zamanının büyük bir kısmını vatandaşlara ayıran gayret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gül Camii’nde vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Bölgede yapılan çalışmalarla ilgili cami cemaati ve vatandaşları bilgilendiren Başkan Toltar, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalar yapılacağını ve bu doğrultuda hizmetleri sürdüreceklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşların sıkıntı ve sorunlarının çözülmesi için gerekli talimatları verdiklerini belirtti.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.