Tunçel; “Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın”

Gebze 28.08.2018 - 17:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tunçel; “Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın”

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelere yardım götüren Kızılay’a bağışta bulunarak bağışlarınızı onlara iletebilirsiniz.” dedi.

Gebzeli vatandaşları bağış yapmaya davet eden Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Türk Kızılayı, 1868 yılından bu yana hayırsever halkımızdan aldığı güç ile ülkemizde ve dünyada insan ıstırabını dindirmek,  insan onurunu korumak için çalışmaktadır.  Kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet göstermektedir. Kuruluşundan bugüne yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ile milyonlarca insana ulaşan Türk Kızılayı, bu çalışmalarını bağışçılarından aldığı güçle yerine getirmektedir. Siz de insani yardım faaliyetlerine nakdi bağışta bulanarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz. Nakdi bağışınızı Türk Lirası ve yabancı para cinsinden yapabilir, altın vb. nakde çevrilebilen ve nakit benzeri olarak tanımlanan finansal araçlar ile gerçekleştirebilirsiniz.  TEŞEKKÜR EDERİZ Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz.  Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz. Türk Kızılayı’na; Bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları), Türk Kızılayı internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle, Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e “KIZILAY” yazıp mesaj yollayarak (Her SMS 10 TL), 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk  Kızılayı Posta Çeki hesabından, Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelere yardım götüren Kızılay’a bağışta bulunarak bağışlarınızı onlara iletebilirsiniz.” dedi.

Gebzeli vatandaşları bağış yapmaya davet eden Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Türk Kızılayı, 1868 yılından bu yana hayırsever halkımızdan aldığı güç ile ülkemizde ve dünyada insan ıstırabını dindirmek,  insan onurunu korumak için çalışmaktadır.  Kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet göstermektedir. Kuruluşundan bugüne yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ile milyonlarca insana ulaşan Türk Kızılayı, bu çalışmalarını bağışçılarından aldığı güçle yerine getirmektedir. Siz de insani yardım faaliyetlerine nakdi bağışta bulanarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz. Nakdi bağışınızı Türk Lirası ve yabancı para cinsinden yapabilir, altın vb. nakde çevrilebilen ve nakit benzeri olarak tanımlanan finansal araçlar ile gerçekleştirebilirsiniz.

 TEŞEKKÜR EDERİZ

Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz.  Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz. Türk Kızılayı’na; Bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları), Türk Kızılayı internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle, Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e “KIZILAY” yazıp mesaj yollayarak (Her SMS 10 TL), 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk  Kızılayı Posta Çeki hesabından, Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.