30 Ağustos Yol Göstermiştir

Darıca 29.08.2018 - 21:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

30 Ağustos Yol Göstermiştir

Darıca Emniyet, Asayiş, Trafiz Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkan Hocaoğlu mesajında, “ Aziz milletimizim yeniden doğuşunu simgeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren bu büyük destanın 96. Yıldönümünü kutlayacağız. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Darıca Emniyet, Asayiş, Trafiz Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Başkan Hocaoğlu mesajında, “ Aziz milletimizim yeniden doğuşunu simgeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren bu büyük destanın 96. Yıldönümünü kutlayacağız. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.