‘’Puanla başlamak önemli’’

Spor 03.09.2018 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Puanla başlamak önemli’’

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, sezona puanla başlamanın önemli olduğunu söyleyerek oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını söyledi. Tempo ve arzu olarak iyi bir 90 dakika çıkardıklarını kaydeden Kasap, bazı sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıları maç oynadıkça gidereceklerini söyledi. Yabancı bir lige çıktıklarını kaydeden Kasap, kadronun neredeyse tamamının değiştiğini ve bu yüzden üst düzey futbol beklemenin haksızlık olduğunu belirtti.  ‘’HAMLE OYUNCUMUZ AZ’’ Gol yollarında fakir kaldıklarını kaydeden Kasap, ‘’Final paslarındaki tercih hataları nedeniyle son dokunuşu yapamadık. İleride yaşadığımız kopuklukların farkındayız. Bu sorun oyuncu grubunun birbirleriyle oynama alışkanlığını edindikten sonra ortadan kalkacaktır’’dedi. Kulübedeki hamle oyuncu sayısının az olduğunun altını çizen Kasap, yeni transferler Servan ve Zeki’nin hazır olarak takıma dahil olmalarının ardından orta saha dirençlerinin artacağını ve daha üretken bir takım izleteceklerine inandığını kaydetti.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, sezona puanla başlamanın önemli olduğunu söyleyerek oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını söyledi. Tempo ve arzu olarak iyi bir 90 dakika çıkardıklarını kaydeden Kasap, bazı sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıları maç oynadıkça gidereceklerini söyledi. Yabancı bir lige çıktıklarını kaydeden Kasap, kadronun neredeyse tamamının değiştiğini ve bu yüzden üst düzey futbol beklemenin haksızlık olduğunu belirtti.

 ‘’HAMLE OYUNCUMUZ AZ’’

Gol yollarında fakir kaldıklarını kaydeden Kasap, ‘’Final paslarındaki tercih hataları nedeniyle son dokunuşu yapamadık. İleride yaşadığımız kopuklukların farkındayız. Bu sorun oyuncu grubunun birbirleriyle oynama alışkanlığını edindikten sonra ortadan kalkacaktır’’dedi. Kulübedeki hamle oyuncu sayısının az olduğunun altını çizen Kasap, yeni transferler Servan ve Zeki’nin hazır olarak takıma dahil olmalarının ardından orta saha dirençlerinin artacağını ve daha üretken bir takım izleteceklerine inandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.