Yeşilim İnşaat’tan ‘İmar Barışı’ uyarısı

Çayırova 05.09.2018 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeşilim İnşaat’tan ‘İmar Barışı’ uyarısı

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Yeşilim İnşaat Gayrimenkul, imar barışı dosyalarını hazırlama ve başvurular için müşterilerinin taleplerini almaya devam ediyor.

Firma sorumlusu İnşaat Mühendisi-Mimar Yavuz Koç, imar barışı uygulamaları için açtıkları danışma ofisinde Yapı Kayıt Formu Oluşturma, Zemin Tespit Tutanağı Oluşturma, Röleve Hazırlanması, Mimari projenin oluşturulması, Kat İtrifakı / Kat Mülkiyetine geçiş işlemleri ve bu işlemlerin takibi ve sonuçlandırılması gibi işlemleri yürütmekte. SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM İmar Barışı’nın 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapıları kapsadığını söyleyen Yeşilim İnşaat ve Gayrimenkul firma sahibi Yavuz  Koç, vatandaşları dosya hazırlarken hata yaparak haklarını kaybetmemeleri ve doğru başvuru yapılması konusunda da uyardı. Koç,  “Vatandaşlarımız elde ettikleri bu haklarını kaybetmemek için başvurularda son gün olan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapı kayıt belgesi başvuru formlarını doldurmak ve başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Dosyalarda ya da başvurularda yapılacak hatanın geri dönüşü olmayacak. Bunun bilincinde olmaları ve dosyalarını bu işin uzmanı kurum ve kuruluşlarla birlikte hazırlamaları daha doğru olur.” Dedi.  
Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Yeşilim İnşaat Gayrimenkul, imar barışı dosyalarını hazırlama ve başvurular için müşterilerinin taleplerini almaya devam ediyor.

Firma sorumlusu İnşaat Mühendisi-Mimar Yavuz Koç, imar barışı uygulamaları için açtıkları danışma ofisinde Yapı Kayıt Formu Oluşturma, Zemin Tespit Tutanağı Oluşturma, Röleve Hazırlanması, Mimari projenin oluşturulması, Kat İtrifakı / Kat Mülkiyetine geçiş işlemleri ve bu işlemlerin takibi ve sonuçlandırılması gibi işlemleri yürütmekte.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM

İmar Barışı’nın 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapıları kapsadığını söyleyen Yeşilim İnşaat ve Gayrimenkul firma sahibi Yavuz  Koç, vatandaşları dosya hazırlarken hata yaparak haklarını kaybetmemeleri ve doğru başvuru yapılması konusunda da uyardı. Koç,  “Vatandaşlarımız elde ettikleri bu haklarını kaybetmemek için başvurularda son gün olan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapı kayıt belgesi başvuru formlarını doldurmak ve başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Dosyalarda ya da başvurularda yapılacak hatanın geri dönüşü olmayacak. Bunun bilincinde olmaları ve dosyalarını bu işin uzmanı kurum ve kuruluşlarla birlikte hazırlamaları daha doğru olur.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.