19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak’tan hep destek tam destek!

Spor 05.09.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak’tan hep destek tam destek!

10 yıl aradan sonra Darıca Gençlerbirliği’ni yeniden 2.Lig’e taşımanın gururunu yaşayan Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takımınına yine dört elle sarıldı. Yeni sezonda da sarı yeşillilere tam destek veren Başkan Karabacak, antrenmanlarda takımını yalnız bırakmayarak teknik heyet ve futbolculara güven ve moral aşılıyor. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Menemen Belediyespor karşılaşması öncesinde kulüp tesislerine giderek sarı yeşilli takımın adeta bir parçası olduğunu gösteren sporcu başkan Karabacak, motivasyon ziyaretlerine devam edeceğini söyledi. Geçen sezon ve önceki yıllarda futbolculara hitaben yaptığı meşhur maç konuşmalarıyla bilinen Başkan Karabacak’ın, bu akşam da tesise giderek Menemen maçı öncesinde düğmeye basacağı öğrenildi.

10 yıl aradan sonra Darıca Gençlerbirliği’ni yeniden 2.Lig’e taşımanın gururunu yaşayan Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takımınına yine dört elle sarıldı. Yeni sezonda da sarı yeşillilere tam destek veren Başkan Karabacak, antrenmanlarda takımını yalnız bırakmayarak teknik heyet ve futbolculara güven ve moral aşılıyor.

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Menemen Belediyespor karşılaşması öncesinde kulüp tesislerine giderek sarı yeşilli takımın adeta bir parçası olduğunu gösteren sporcu başkan Karabacak, motivasyon ziyaretlerine devam edeceğini söyledi. Geçen sezon ve önceki yıllarda futbolculara hitaben yaptığı meşhur maç konuşmalarıyla bilinen Başkan Karabacak’ın, bu akşam da tesise giderek Menemen maçı öncesinde düğmeye basacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.