Gebze, Mersin'e Acımadı

Spor 07.09.2018 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze, Mersin'e Acımadı

6-9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada Ege, Trakya, Marmara, Orta Anadolu ve Akdeniz Masterler Liglerinde 2017 -2018 sezonunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar yer alıyor. Şampiyonada Ege Bölgesini Ege ÜniversitesiSağlıkgücü ve Soma Masterler takımları temsil ediyor. Tekirdağ, Osmaniye ve Hatay Masterler,Ege Üniversitesi Sağlıkgücü ile Türkiye Şampiyonluğu ,Gebze, İskenderun ve Mersin Karacailyas Masterler ise Soma'nın yer aldığı grupta Federasyon Kupası'nı kazanabilmek için ter döküyor. BEŞİKTAŞLI ALİ EREN'DE SAHADA İlk maçlarda Ege temsilcilerindenSoma, İskenderun ile 1-1berabere kalırken, rakibi Osmaniye'ye gol yağdıran Ege Üniversitesi Sağlıkgücü maçı 5 – 2 kazandı. Tekirdağ Hatay maçı 1-1 berabere tamamlandı.Eski Beşiktaşlı milli futbolcu Ali Eren'in de yer aldığı Gebze , Mersin Karacailyas'ı 1-0 yenmeyi başardı. Akdeniz Masterler Futbol Ligi ve Organizasyon Komitesi Başkanı Memet Kaplan dördüncüsü geçen yıl Aksaray ilinde gerçekleştirilenve Adana Güneşi takımının kazandığı şampiyonanın beşincisini bu yıl Hatay'da düzenlemekten büyük onur duyduklarını belirtti.Kaplan; "Bu şampiyonayı medeniyetler şehriHatay'ımıza layık olacak şekilde yapmak için büyük çaba harcadık. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, GenelSekreteri Mehmet Maden,Kültür Daire Başkanı Mehmet Bozkurt ,Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Peköz, AntakyaTicaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun ve bize destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Amacımız40 yaş üstü futbolu değişik bölgelerimizde, değişik illerimizde, yaşımıza ve kültürümüze uygun şekilde yaşamak, her yıl değişik bir ilde bu şampiyonaları gerçekleştirerekyeni insanlarla tanışmak kucaklaşmaktır. Her yıl üzerine daha iyi daha güzel şeyler katarak bu yıl beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu şampiyonayı da kardeşçe , fair play çerçevesinde, master felsefesi ve ahlakına uygun şekilde tamamlayacağız.Çok uzaklardan ilimize gelerek bu güzelliği bizimle yaşayan ve paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. " dedi. Hatay'daki Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası 9 Eylül Pazar günüTürkiye Şampiyonu ve Federasyon Kupasını alan takımların karşılaşacağı Süper Kupa final maçıyla tamamlanacak.

6-9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada EgeTrakyaMarmara, Orta Anadolu ve Akdeniz Masterler Liglerinde 2017 -2018 sezonunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar yer alıyor. Şampiyonada Ege Bölgesini Ege ÜniversitesiSağlıkgücü ve Soma Masterler takımları temsil ediyor. TekirdağOsmaniye ve Hatay Masterler,Ege Üniversitesi Sağlıkgücü ile Türkiye Şampiyonluğu ,Gebzeİskenderun ve Mersin Karacailyas Masterler ise Soma'nın yer aldığı grupta Federasyon Kupası'nı kazanabilmek için ter döküyor.

BEŞİKTAŞLI ALİ EREN'DE SAHADA

İlk maçlarda Ege temsilcilerindenSoma, İskenderun ile 1-1berabere kalırken, rakibi Osmaniye'ye gol yağdıran Ege Üniversitesi Sağlıkgücü maçı 5 – 2 kazandı. Tekirdağ Hatay maçı 1-1 berabere tamamlandı.Eski Beşiktaşlı milli futbolcu Ali Eren'in de yer aldığı Gebze , Mersin Karacailyas'ı 1-0 yenmeyi başardı.

Akdeniz Masterler Futbol Ligi ve Organizasyon Komitesi Başkanı Memet Kaplan dördüncüsü geçen yıl Aksaray ilinde gerçekleştirilenve Adana Güneşi takımının kazandığı şampiyonanın beşincisini bu yıl Hatay'da düzenlemekten büyük onur duyduklarını belirtti.Kaplan; "Bu şampiyonayı medeniyetler şehriHatay'ımıza layık olacak şekilde yapmak için büyük çaba harcadık. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, GenelSekreteri Mehmet Maden,Kültür Daire Başkanı Mehmet Bozkurt ,Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Peköz, AntakyaTicaret Odası Başkanı Hikmet ÇinçinSerinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun ve bize destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Amacımız40 yaş üstü futbolu değişik bölgelerimizde, değişik illerimizde, yaşımıza ve kültürümüze uygun şekilde yaşamak, her yıl değişik bir ilde bu şampiyonaları gerçekleştirerekyeni insanlarla tanışmak kucaklaşmaktır. Her yıl üzerine daha iyi daha güzel şeyler katarak bu yıl beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu şampiyonayı da kardeşçe , fair play çerçevesinde, master felsefesi ve ahlakına uygun şekilde tamamlayacağız.Çok uzaklardan ilimize gelerek bu güzelliği bizimle yaşayan ve paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. " dedi.

Hatay'daki Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası 9 Eylül Pazar günüTürkiye Şampiyonu ve Federasyon Kupasını alan takımların karşılaşacağı Süper Kupa final maçıyla tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.