Klima devi Systemair HSK, Dilovası’na fabrika açıyor

Dilovası 13.09.2018 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Klima devi Systemair HSK, Dilovası’na fabrika açıyor

Türkiye’nin en büyük iklimlendirme şirketlerinden HSK, 20 Eylül Perşembe günü Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yaklaşık 28 bin metrekare alana kurulu yeni fabrika açacak.

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, havalimanları, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan klima santralleri sektöründe Türkiye pazar lideri olan Systemair HSK, “Türkiye’nin ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik’ anlamına gelen LEED Gold Sertifikasına sahip ilk klima santrali fabrikasını, Systemair CEO’su Roland Kasper’ın katılımıyla,  20 Eylül Perşembe günü açacak. İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMAYA KARARLI Türkiye’nin en büyük iklimlendirme şirketlerinden HSK’nın yüzde 90 hissesini 2012 yılında satın alan dünya iklimlendirme devi Systemair, son iki yıl içinde dünya genelinde gerçekleştirdiği en büyük yatırımı olan bu yeni fabrika ile potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’nin ekonomisi ve istihdamına katkıda bulunmaya kararlı olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle klima santralleri alanında dünya çapında üretim gerçekleştiren İsveçli Systemair; 60 ülkede faaliyet gösteren, 27 fabrikası bulunan, 5 bin 600 kişiye istihdam sağlayan, 2017/18 mali yılında 711 milyon Euro ciroya ulaşan ve finansal değerlendirmede en yüksek kredi notuna (AAA) sahip bir firma olarak dikkat çekiyor. DİLOVASI ORGANİZE’YE 28 BİN METREKARELİK FABRİKA Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 28 bin metrekare alana kurulu yeni fabrika, Systemair HSK’nın Hadımköy’de konumlanan bir önceki üretim tesisinden yaklaşık iki kat daha büyük. Açılış programı basın toplantısıyla başlayacak. Fabrika turunun ardından saat 17.15’te açılış töreni gerçekleştirilecek.  
Türkiye’nin en büyük iklimlendirme şirketlerinden HSK, 20 Eylül Perşembe günü Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yaklaşık 28 bin metrekare alana kurulu yeni fabrika açacak.

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, havalimanları, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan klima santralleri sektöründe Türkiye pazar lideri olan Systemair HSK, “Türkiye’nin ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik’ anlamına gelen LEED Gold Sertifikasına sahip ilk klima santrali fabrikasını, Systemair CEO’su Roland Kasper’ın katılımıyla,  20 Eylül Perşembe günü açacak.

İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMAYA KARARLI

Türkiye’nin en büyük iklimlendirme şirketlerinden HSK’nın yüzde 90 hissesini 2012 yılında satın alan dünya iklimlendirme devi Systemair, son iki yıl içinde dünya genelinde gerçekleştirdiği en büyük yatırımı olan bu yeni fabrika ile potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’nin ekonomisi ve istihdamına katkıda bulunmaya kararlı olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle klima santralleri alanında dünya çapında üretim gerçekleştiren İsveçli Systemair; 60 ülkede faaliyet gösteren, 27 fabrikası bulunan, 5 bin 600 kişiye istihdam sağlayan, 2017/18 mali yılında 711 milyon Euro ciroya ulaşan ve finansal değerlendirmede en yüksek kredi notuna (AAA) sahip bir firma olarak dikkat çekiyor.

DİLOVASI ORGANİZE’YE 28 BİN METREKARELİK FABRİKA

Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 28 bin metrekare alana kurulu yeni fabrika, Systemair HSK’nın Hadımköy’de konumlanan bir önceki üretim tesisinden yaklaşık iki kat daha büyük. Açılış programı basın toplantısıyla başlayacak. Fabrika turunun ardından saat 17.15’te açılış töreni gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.