GİLMDER’de eğitim toplantısı!

Gebze 13.09.2018 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GİLMDER’de eğitim toplantısı!

Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nde eğitim ve değerlendirme toplantıları devam ediyor. GİLMDER Üniversite komisyonu önceki gün yeni döneme dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Daha önce Gebze İmam Hatip Lisesi’nde görev yapmış isimlerden olan Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve Emekli öğretmenlerden Hüseyin Kuzu da programda konuşmacı olarak yer aldılar. GİLMDER Üyeleri ve öğrencilerin de yer aldığı değerlendirme toplantısının konuğu olan Yümnü ve Kuzu tecrübelerini paylaşırken, hoş sohbetleriyle dinleyenlerde unutulmaz bir gün yaşattılar. SOSYAL FAALİYETLER YENİ DÖNEMDE DE SÜRECEK Gebze Gençlik Merkezi’nde yapılan değerlendirme toplantısı ve sohbette ev sahibi Gebze Gençlik merkezi Müdürü Köksal Turan misafirleriyle yakından ilgilenirken, GİLMDER Başkanı Cenk Çelik programa katılan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban, Gençlik Komisyonu temsilcisi Mehmet Yıldız’a, Yunus Dağkuş’a, İlker Çöpçü’ye, Mehmet Dalkılıç’a Bayan komisyonu temsilcileri Aycan Ekici, Sevgi Özmen, Tuğba Özmen, Hilal Aslan’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Çelik, öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artışı, başarı çıtasının daha da yükselmesi için dernek olarak üzerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ve sosyal faaliyetlerin yeni dönemde de süreceğini belirtti.

Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nde eğitim ve değerlendirme toplantıları devam ediyor. GİLMDER Üniversite komisyonu önceki gün yeni döneme dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Daha önce Gebze İmam Hatip Lisesi’nde görev yapmış isimlerden olan Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve Emekli öğretmenlerden Hüseyin Kuzu da programda konuşmacı olarak yer aldılar. GİLMDER Üyeleri ve öğrencilerin de yer aldığı değerlendirme toplantısının konuğu olan Yümnü ve Kuzu tecrübelerini paylaşırken, hoş sohbetleriyle dinleyenlerde unutulmaz bir gün yaşattılar.

SOSYAL FAALİYETLER YENİ DÖNEMDE DE SÜRECEK

Gebze Gençlik Merkezi’nde yapılan değerlendirme toplantısı ve sohbette ev sahibi Gebze Gençlik merkezi Müdürü Köksal Turan misafirleriyle yakından ilgilenirken, GİLMDER Başkanı Cenk Çelik programa katılan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban, Gençlik Komisyonu temsilcisi Mehmet Yıldız’a, Yunus Dağkuş’a, İlker Çöpçü’ye, Mehmet Dalkılıç’a Bayan komisyonu temsilcileri Aycan Ekici, Sevgi Özmen, Tuğba Özmen, Hilal Aslan’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Çelik, öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artışı, başarı çıtasının daha da yükselmesi için dernek olarak üzerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ve sosyal faaliyetlerin yeni dönemde de süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.