Menekşe Mesopotamia’da kalacak

Spor 14.09.2018 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe Mesopotamia’da kalacak

GEBZESPOR’U YORUCU BİR BATMAN YOLCULUĞU BEKLİYOR

5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Gebzespor, 2018-2019 sezonundaki ilk uçak yolculuğunu Batman’a yapacak. Pazar günü deplasmanda B.Petrolspor’un konuğu olacak mor beyazlılar, yarın sabah saat 11.00’da yapacağı ter idmanının ardından 12.30’da kulüp tesislerinden hareket edecek. GİDİŞ BATMAN’A, DÖNÜŞ DİYARBAKIR’DAN Saat 15.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Batman Havalimanı’na uçacak olan mor beyazlı kafile, Batman Mesopotamia Hotel’de maç saatini bekleyecek. Maçın ardından Batman’dan Diyarbakır’a kara yoluyla gidecek olan Gebzespor, Diyarbakır Havalimanı’ndan 20.30’da kalkacak olan uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelecek.
GEBZESPOR’U YORUCU BİR BATMAN YOLCULUĞU BEKLİYOR

5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Gebzespor, 2018-2019 sezonundaki ilk uçak yolculuğunu Batman’a yapacak. Pazar günü deplasmanda B.Petrolspor’un konuğu olacak mor beyazlılar, yarın sabah saat 11.00’da yapacağı ter idmanının ardından 12.30’da kulüp tesislerinden hareket edecek.

GİDİŞ BATMAN’A, DÖNÜŞ DİYARBAKIR’DAN

Saat 15.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Batman Havalimanı’na uçacak olan mor beyazlı kafile, Batman Mesopotamia Hotel’de maç saatini bekleyecek. Maçın ardından Batman’dan Diyarbakır’a kara yoluyla gidecek olan Gebzespor, Diyarbakır Havalimanı’ndan 20.30’da kalkacak olan uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.