Çocuklar Hastaneden Korkmayacak

Dilovası 16.09.2018 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklar Hastaneden Korkmayacak

Dilovası Devlet Hastanesi tedavi olmaya gelen çocuk hastalar için servis odaları çizgi film dünyasının renkli karakterleriyle süslendi.

Çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Dilovası Devlet Hastanesi’ndeki çocuk servisi bölümünde çizgi film kahramanlarının resimleriyle donatıldı. Dilovası Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak için böyle bir uygulamaya gittikleri belirtildi. ÇOCUKLARIMIZ MEMNUN Hastaneden yapılan açıklamada, “Çocuk servisimiz çizgi film karakterleri ile donatıldı. Çocuklar için stresli olan hastane ortamını daha neşeli hale getirmek için bu uygulamayı gerçekleştirdik. Çocuklarımızın daha fazla stres yaşamadan ve travma geçirmeden taburcu olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı tüm hızı ile devam ettiriyoruz. Çocuk servisi hastanemizde en çok çalışan birimlerden biridir. Çocuk servislerinin her yerine yapılan resim figürleri, çocukların moralini yükseltiyor. Bundan hem çocuklar hem de aileler çok memnun.” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Devlet Hastanesi tedavi olmaya gelen çocuk hastalar için servis odaları çizgi film dünyasının renkli karakterleriyle süslendi.

Çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Dilovası Devlet Hastanesi’ndeki çocuk servisi bölümünde çizgi film kahramanlarının resimleriyle donatıldı. Dilovası Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak için böyle bir uygulamaya gittikleri belirtildi.

ÇOCUKLARIMIZ MEMNUN

Hastaneden yapılan açıklamada, “Çocuk servisimiz çizgi film karakterleri ile donatıldı. Çocuklar için stresli olan hastane ortamını daha neşeli hale getirmek için bu uygulamayı gerçekleştirdik. Çocuklarımızın daha fazla stres yaşamadan ve travma geçirmeden taburcu olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı tüm hızı ile devam ettiriyoruz. Çocuk servisi hastanemizde en çok çalışan birimlerden biridir. Çocuk servislerinin her yerine yapılan resim figürleri, çocukların moralini yükseltiyor. Bundan hem çocuklar hem de aileler çok memnun.” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.