Menderes Caddesi Yenileniyor

Çayırova 19.09.2018 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menderes Caddesi Yenileniyor

Çayırova Yenimahalle Menderes Caddesi, Çayırova Belediyesi Şevki Demirci’nin ‘Prestijli Caddeler’ projesi kapsamında yenileniyor.

2015 yılında başladığı prestijli caddeler uygulamasıyla ilçenin çehresini değiştiren ve caddelere renk katan Çayırova Belediyesi çalışmalarını Çayırova Yenimahalle Menderes Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Caddede gerçekleştirilen bitkilendirme ve peyzaj çalışmasına hızla devam eden Demirci, çalışmanın sonunda cadde üzerindeki aydınlatma direklerine dekoratif aydınlatma süslerinin montajına başlayacak. PRESTİJLİ CADDELER TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin özel önem verdiği ve 2015 yılında Fatih Caddesiyle başladığı ve 2018 sonu itibariyle 15 sayısına ulaşacak olan Prestijli Caddeler projesi ülke çapında model olmaya ve kent estetiği çalışmalarına ilham vermeye devam ediyor. Caddelerimizi her gün binlerce hemşerimizi ağırladığımız adeta evimizin misafir odaları gözüyle değerlendiriyoruz. Temizliğine, estetik görünümüne kent mobilyalarına, dekoratif aydınlatmasına özel önem veriyoruz. YAŞAM ŞEHRİ Belediye olarak modern bir kent inşasında her bir yatırımda olduğu gibi caddelerimize de önem verdik. Kısa bir süre sonra başlayarak 2018 yılındaki prestijli caddeler uygulamamızı tamamlamayı hedefliyoruz. Prestijli caddelere sahip şehirde yaşayan insanlarda Çayırova’ya karşı aidiyet hissi güçleniyor, ilçesini daha çok seviyor, sahipleniyor, koruyor, şehir kültürü gelişiyor ve yaşamak için tercih sebebi olan bir yaşam şehri ortaya çıkıyor.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Çayırova Yenimahalle Menderes Caddesi, Çayırova Belediyesi Şevki Demirci’nin ‘Prestijli Caddeler’ projesi kapsamında yenileniyor.

2015 yılında başladığı prestijli caddeler uygulamasıyla ilçenin çehresini değiştiren ve caddelere renk katan Çayırova Belediyesi çalışmalarını Çayırova Yenimahalle Menderes Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Caddede gerçekleştirilen bitkilendirme ve peyzaj çalışmasına hızla devam eden Demirci, çalışmanın sonunda cadde üzerindeki aydınlatma direklerine dekoratif aydınlatma süslerinin montajına başlayacak.

PRESTİJLİ CADDELER TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin özel önem verdiği ve 2015 yılında Fatih Caddesiyle başladığı ve 2018 sonu itibariyle 15 sayısına ulaşacak olan Prestijli Caddeler projesi ülke çapında model olmaya ve kent estetiği çalışmalarına ilham vermeye devam ediyor. Caddelerimizi her gün binlerce hemşerimizi ağırladığımız adeta evimizin misafir odaları gözüyle değerlendiriyoruz. Temizliğine, estetik görünümüne kent mobilyalarına, dekoratif aydınlatmasına özel önem veriyoruz.

YAŞAM ŞEHRİ

Belediye olarak modern bir kent inşasında her bir yatırımda olduğu gibi caddelerimize de önem verdik. Kısa bir süre sonra başlayarak 2018 yılındaki prestijli caddeler uygulamamızı tamamlamayı hedefliyoruz. Prestijli caddelere sahip şehirde yaşayan insanlarda Çayırova’ya karşı aidiyet hissi güçleniyor, ilçesini daha çok seviyor, sahipleniyor, koruyor, şehir kültürü gelişiyor ve yaşamak için tercih sebebi olan bir yaşam şehri ortaya çıkıyor.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.