Ünlü: “Tek Güvencemiz Tecrübemiz!”

Siyaset 20.09.2018 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “Tek Güvencemiz Tecrübemiz!”

MHP Partisi İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün yetki belgesini İl Başkanı Aydın Ünlü’nün elinden teslim aldı. Törende konuşan Başkan Ünlü, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz gerçekten çok tecrübeli, bu anlamada tek güvencemiz tecrübedir.” dedi. MHP Partisi İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün yetki belgesini İl Başkanı Aydın Ünlü’nün elinden teslim aldı. İlçe yönetimlerine başarılar dileyerek belgelerini teslim eden Ünlü törende yaptığı konuşmada “Ne fesatlıklar, dedikodular yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar, bu ekibin o dedikodularla uğraşacak vakti yoktur. Kendi belediye başkan adaylarımızla, meclis üyesi adaylarımızla 5 bin şehidimize verdiğimiz söz olan belediye binalarına üç hilal bayraklarımızı dikmek ana hedefimizdir” dedi. TEK GÜVENCEMİZ TECRÜBEMİZDİR Törende konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Darıca’da en iyi sonucu en iyi verimi alacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz gerçekten çok tecrübeli, bu anlamada tek güvencemiz tecrübedir. Bugün MHP Kocaeli Teşkilatlarında ilçe başkanları ve il yönetimi olarak tek sürpriz yerel seçimler olacaktır. Siyasette tecrübe çok anlamlıdır ve önemlidir. İnanıyorum ki MHP Teşkilatları 31 Mart’ta ülkücü harekete hayal ettiği başarıyı yakalattıracaktır” dedi. HER ŞEYE HAZIRIZ Sözlerine devam eden Ünlü “Her zaman olduğu gibi hayallerimizin peşinde gidiyoruz. Kocaeli’nde 140 bin oy alan MHP Teşkilatları 31 Mart yerel seçimlerinde de genel merkezin talimatları ışığında, liderinin vereceği öngörülerle çalışmalarını yapacaktır. Gözümüz kulağımız Ankara’dadır, genel merkezimizdedir. Her şeye hazırız A planımız var B planımız var, C planımız var. Bu ekip MHP’yi başarıya götürecektir” dedi.  ELEKTE KALANLAR Yeni ilçe yönetimlerine güvendikleri ve başarılar dilediklerini ifade ederek sözlerine devam eden Ünlü parti olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizerek “Hiçbir siyasi partide bir yüz yıl daha yaşanmayacak bir sınavı vermiş arkadaşlar topluluğu ile çalışıyoruz. Burada ki insanlar sınavı geçmiş ve elekte kalmış insanlardır. Elekte kalanlarla MHP’nin başarısına inan, liderine güvenen, 12 ilçede tek ses olmuş bir yapı kurulmuştur” dedi.  

MHP Partisi İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün yetki belgesini İl Başkanı Aydın Ünlü’nün elinden teslim aldı. Törende konuşan Başkan Ünlü, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz gerçekten çok tecrübeli, bu anlamada tek güvencemiz tecrübedir.” dedi.

MHP Partisi İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün yetki belgesini İl Başkanı Aydın Ünlü’nün elinden teslim aldı. İlçe yönetimlerine başarılar dileyerek belgelerini teslim eden Ünlü törende yaptığı konuşmada “Ne fesatlıklar, dedikodular yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar, bu ekibin o dedikodularla uğraşacak vakti yoktur. Kendi belediye başkan adaylarımızla, meclis üyesi adaylarımızla 5 bin şehidimize verdiğimiz söz olan belediye binalarına üç hilal bayraklarımızı dikmek ana hedefimizdir” dedi.

TEK GÜVENCEMİZ TECRÜBEMİZDİR

Törende konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Darıca’da en iyi sonucu en iyi verimi alacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz gerçekten çok tecrübeli, bu anlamada tek güvencemiz tecrübedir. Bugün MHP Kocaeli Teşkilatlarında ilçe başkanları ve il yönetimi olarak tek sürpriz yerel seçimler olacaktır. Siyasette tecrübe çok anlamlıdır ve önemlidir. İnanıyorum ki MHP Teşkilatları 31 Mart’ta ülkücü harekete hayal ettiği başarıyı yakalattıracaktır” dedi.

HER ŞEYE HAZIRIZ

Sözlerine devam eden Ünlü “Her zaman olduğu gibi hayallerimizin peşinde gidiyoruz. Kocaeli’nde 140 bin oy alan MHP Teşkilatları 31 Mart yerel seçimlerinde de genel merkezin talimatları ışığında, liderinin vereceği öngörülerle çalışmalarını yapacaktır. Gözümüz kulağımız Ankara’dadır, genel merkezimizdedir. Her şeye hazırız A planımız var B planımız var, C planımız var. Bu ekip MHP’yi başarıya götürecektir” dedi. 

ELEKTE KALANLAR

Yeni ilçe yönetimlerine güvendikleri ve başarılar dilediklerini ifade ederek sözlerine devam eden Ünlü parti olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizerek “Hiçbir siyasi partide bir yüz yıl daha yaşanmayacak bir sınavı vermiş arkadaşlar topluluğu ile çalışıyoruz. Burada ki insanlar sınavı geçmiş ve elekte kalmış insanlardır. Elekte kalanlarla MHP’nin başarısına inan, liderine güvenen, 12 ilçede tek ses olmuş bir yapı kurulmuştur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.