Taşdemir; “Herkes Kendi Adayını Çıkartır”

Gebze 25.09.2018 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Herkes Kendi Adayını Çıkartır”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunarak, “Kayyum atanmış belediyelerde ve büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olmasından yanayım ama ilçelerde tahmin ediyorum ki herkes kendi adayını çıkartır ve yoluna devam eder.” dedi.

MHP Kocaeli il yönetiminde Gebze’ye sorumluluk verildiğini belirten MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Seçim zamanı siyasiler olarak bölgemizin ihmal edildiğini söyledik. Sadece MHP için değil, diğer tüm partilerde de durum bu şekildeydi ama Gebze’de potansiyel gücün var olduğu fark ediliyor. 24 Haziran seçimlerinde Gebze olarak yaptığımız pozitif katkı il yönetimimizin de dikkatini çekti ve Gebze’den geçmişten bu yana beraber çalıştığımız Murat Yılmaz kardeşimiz bölgemizi MHP Kocaeli İl Başkan Vekili olarak temsil edecek. Bu alınan karara ve Gebze’ye verilen önem için İl Başkanımız Aydın Ünlü’ye teşekkür ediyorum. Bununla beraber Yılmaz’a aldığı sorumlulukta başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. 20 AYRI NOKTADA AYNI ANDA MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın 40X40 programlarının yerel seçim çalışmalarında da devam edeceğini söyleyen Başkan Taşdemir, “MHP olarak 9 Ekim’de muhtar ziyaretleri yapacağız, 17 Ekim Çarşamba günü de ilçemizin bürokratlarını ziyaret edeceğiz. 25 Ekim’de Gebze’de bulunan kooperatifler ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bununla beraber Gebze’de 40 çarpı 40 programlarımızla uğramadık yer, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu yaptığımız çalışmalardan sonra 20 kişilik il yönetimi buraya gelecek ve bizim ilçe yöneticilerimizle 20 ayrı noktada, aynı anda seçim çalışmalarını yürüteceğiz.” diyerek Gebze’yi karış karış gezeceklerini belirtti. LİDERİMİZ KARAR VERECEK Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de AK Parti-MHP birlikteliği olan cumhur İttifakı’nın devam edip etmeyeceği sorularına da cevap veren Başkan Taşdemir, “Büyükşehirlerin bazılarında sıkıntı var. Hal böyle olunca büyükşehirlerde farklı anlayışlara kaptırmamak için ittifak yapılması lazım diye düşünüyorum. Biz her zaman önce ülkem ve milletim dedik. Kayyum atanmış belediyelerde ve büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olmasından yanayım ama ilçelerde tahmin ediyorum ki herkes kendi adayını çıkartır ve yoluna devam eder. Bunun kesinleşmesi tabi iki liderin karar vermesiyle belli olacak ama biz ilçe başkanlığı olarak planlarımızı hazır tutuyoruz.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunarak, “Kayyum atanmış belediyelerde ve büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olmasından yanayım ama ilçelerde tahmin ediyorum ki herkes kendi adayını çıkartır ve yoluna devam eder.” dedi.

MHP Kocaeli il yönetiminde Gebze’ye sorumluluk verildiğini belirten MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Seçim zamanı siyasiler olarak bölgemizin ihmal edildiğini söyledik. Sadece MHP için değil, diğer tüm partilerde de durum bu şekildeydi ama Gebze’de potansiyel gücün var olduğu fark ediliyor. 24 Haziran seçimlerinde Gebze olarak yaptığımız pozitif katkı il yönetimimizin de dikkatini çekti ve Gebze’den geçmişten bu yana beraber çalıştığımız Murat Yılmaz kardeşimiz bölgemizi MHP Kocaeli İl Başkan Vekili olarak temsil edecek. Bu alınan karara ve Gebze’ye verilen önem için İl Başkanımız Aydın Ünlü’ye teşekkür ediyorum. Bununla beraber Yılmaz’a aldığı sorumlulukta başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

20 AYRI NOKTADA AYNI ANDA

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın 40X40 programlarının yerel seçim çalışmalarında da devam edeceğini söyleyen Başkan Taşdemir, “MHP olarak 9 Ekim’de muhtar ziyaretleri yapacağız, 17 Ekim Çarşamba günü de ilçemizin bürokratlarını ziyaret edeceğiz. 25 Ekim’de Gebze’de bulunan kooperatifler ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bununla beraber Gebze’de 40 çarpı 40 programlarımızla uğramadık yer, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu yaptığımız çalışmalardan sonra 20 kişilik il yönetimi buraya gelecek ve bizim ilçe yöneticilerimizle 20 ayrı noktada, aynı anda seçim çalışmalarını yürüteceğiz.” diyerek Gebze’yi karış karış gezeceklerini belirtti.

LİDERİMİZ KARAR VERECEK

Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de AK Parti-MHP birlikteliği olan cumhur İttifakı’nın devam edip etmeyeceği sorularına da cevap veren Başkan Taşdemir, “Büyükşehirlerin bazılarında sıkıntı var. Hal böyle olunca büyükşehirlerde farklı anlayışlara kaptırmamak için ittifak yapılması lazım diye düşünüyorum. Biz her zaman önce ülkem ve milletim dedik. Kayyum atanmış belediyelerde ve büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olmasından yanayım ama ilçelerde tahmin ediyorum ki herkes kendi adayını çıkartır ve yoluna devam eder. Bunun kesinleşmesi tabi iki liderin karar vermesiyle belli olacak ama biz ilçe başkanlığı olarak planlarımızı hazır tutuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.