AK Parti'den Büyükşehir için 5 önemli isim

Kocaeli 24.09.2018 - 21:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti'den Büyükşehir için 5 önemli isim

AK Parti’nin geçen hafta sonu genel merkez yetkililerin katılımı ile yapılan toplantılarında, teşkilat yöneticilerini ilgilendiren önemli detayların görüşüldüğü öğrenildi

Genel Merkez Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’in İl İcra Kurulu üyeleri ile tek tek yaptığı görüşmede 31 Mart 2019 seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için 5 isim öne çıktı. İbrahim Karaosmaoğlu, Fikri Işık, Zeki Aygün, Münir Karaloğlu ve Tahir Büyükakın’ın isimleri verildi. İl İcra Kurulu üyeleri, adı geçen isimlerden birisinin aday gösterilmesini istedi. KOORDİNELİ BİLGİLENDİRME AK Parti’nin Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlığındaki toplantılarda İl yöneticileri, ilçe başkan ve yöneticilerinin, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için istifa etmemeleri istendi. Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliği için, istifa etmeyi düşünen İlçe Başkanı ve İl yöneticilerinin İl Başkanı; İlçe yöneticilerinin ise İlçe başkanları ile görüşmesi istendi. İlçe Başkanlarının da tüm bu talepleri İl Başkanına bildirmesi talimatı verildi. ANİ TEFTİŞ OLABİLİR Aday adayı olacak isimlerin mevcut belediye başkanı ya da partililerle ilgili eleştiri ve arkalarından dedikodu yapmamalarını isteyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Genel Merkez yöneticilerinin tebdili kıyafetle her an teşkilatları ziyaret edeceği, teşkilatların bu konuda duyarlı olmaları uyarısında bulunduğu öğrenildi.  
AK Parti’nin geçen hafta sonu genel merkez yetkililerin katılımı ile yapılan toplantılarında, teşkilat yöneticilerini ilgilendiren önemli detayların görüşüldüğü öğrenildi

Genel Merkez Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’in İl İcra Kurulu üyeleri ile tek tek yaptığı görüşmede 31 Mart 2019 seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için 5 isim öne çıktı. İbrahim Karaosmaoğlu, Fikri Işık, Zeki Aygün, Münir Karaloğlu ve Tahir Büyükakın’ın isimleri verildi. İl İcra Kurulu üyeleri, adı geçen isimlerden birisinin aday gösterilmesini istedi.

KOORDİNELİ BİLGİLENDİRME

AK Parti’nin Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlığındaki toplantılarda İl yöneticileri, ilçe başkan ve yöneticilerinin, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için istifa etmemeleri istendi. Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliği için, istifa etmeyi düşünen İlçe Başkanı ve İl yöneticilerinin İl Başkanı; İlçe yöneticilerinin ise İlçe başkanları ile görüşmesi istendi. İlçe Başkanlarının da tüm bu talepleri İl Başkanına bildirmesi talimatı verildi.

ANİ TEFTİŞ OLABİLİR

Aday adayı olacak isimlerin mevcut belediye başkanı ya da partililerle ilgili eleştiri ve arkalarından dedikodu yapmamalarını isteyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Genel Merkez yöneticilerinin tebdili kıyafetle her an teşkilatları ziyaret edeceği, teşkilatların bu konuda duyarlı olmaları uyarısında bulunduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.