‘’Gebzespor çıkış maçımız olacak!’’

Spor 25.09.2018 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Gebzespor çıkış maçımız olacak!’’

EYÜPOĞLU’NDAN GEBZESPOR AÇIKLAMASI:

Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu, Pazar günü Gebzespor ile karşı karşıya gelecekleri mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Gebzespor karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Eyüpoğlu, teknik heyet ve oyuncuların tamamen bu maça odaklandıklarını söyledi. Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu, Silivrispor maçını unuttuklarını kendilerini Gebzespor ile oynayacakları maça konsantre etmeye çalıştıklarını söyledi. Taraftarının huzurunda galibiyet arayacaklarını söyleyen Başkan Eyüboğlu, “Silivrispor maçı günahıyla sevabıyla geride kaldı ve o maçtaki yaşananlar ve yapılanlara asla takılmıyoruz. Ne yapsak ne etsek o maçı geri getirme şansımız yok. Şimdi önümüzde çok önemli bir maçımız var. Kendi sahamızda Ligin yeni ekiplerinden Gebzespor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan nasıl üç puanla ayrılırız onun planlarını yapıyoruz. Takımın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak adına bu maç bizim için çıkış maçı olacaktır. Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin bu maça konsantre olduğunu gözlemliyorum. Artık kazanmanın zamanının gelip geçtiğini hepimiz biliyoruz. Uyum sürecini geride bırakmalıyız ve sahada iyi futbolumuzu galibiyetlerle süslemeliyiz. Bizlerden beklenen başarıyı taraftarlarımıza en iyi şekilde vermek için özellikle iç saha maçlarında artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Gebzespor maçında tüm Tepecikliler'i bu önemli maça bekliyor takımlarına gerekli desteği vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. KAYNAK: KESKİN BAKIŞ
EYÜPOĞLU’NDAN GEBZESPOR AÇIKLAMASI:

Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu, Pazar günü Gebzespor ile karşı karşıya gelecekleri mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Gebzespor karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Eyüpoğlu, teknik heyet ve oyuncuların tamamen bu maça odaklandıklarını söyledi.

Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu, Silivrispor maçını unuttuklarını kendilerini Gebzespor ile oynayacakları maça konsantre etmeye çalıştıklarını söyledi. Taraftarının huzurunda galibiyet arayacaklarını söyleyen Başkan Eyüboğlu, “Silivrispor maçı günahıyla sevabıyla geride kaldı ve o maçtaki yaşananlar ve yapılanlara asla takılmıyoruz. Ne yapsak ne etsek o maçı geri getirme şansımız yok. Şimdi önümüzde çok önemli bir maçımız var. Kendi sahamızda Ligin yeni ekiplerinden Gebzespor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan nasıl üç puanla ayrılırız onun planlarını yapıyoruz. Takımın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak adına bu maç bizim için çıkış maçı olacaktır. Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin bu maça konsantre olduğunu gözlemliyorum. Artık kazanmanın zamanının gelip geçtiğini hepimiz biliyoruz. Uyum sürecini geride bırakmalıyız ve sahada iyi futbolumuzu galibiyetlerle süslemeliyiz. Bizlerden beklenen başarıyı taraftarlarımıza en iyi şekilde vermek için özellikle iç saha maçlarında artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Gebzespor maçında tüm Tepecikliler'i bu önemli maça bekliyor takımlarına gerekli desteği vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: KESKİN BAKIŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.