Devre mülkte aldatana ceza

Ekonomi 28.09.2018 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Devre mülkte aldatana ceza

Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Aziz Koçal, tanıtımlarında tüketicileri aldatan ve yanlış bilgilendiren bir devre mülk şirketine Reklam Kurulu tarafından 69 bin 86 lira idari para ve reklam durdurma cezası verildiğini bildirdi. Aziz Koçal, "Devre mülk yapacak şirketlerle ilgili yeni düzenlemeler yapılmalı" diye konuştu..

Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Aziz Koçal, tanıtımlarında tüketicileri aldatan ve yanlış bilgilendiren bir devre mülk şirketine Reklam Kurulu tarafından 69 bin 86 lira idari para ve reklam durdurma cezası verildiğini bildirdi. Aziz Koçal, " yapacak şirketlerle ilgili yeni düzenlemeler yapılmalı" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.