Gebze Halk Kütüphanesi İçin Mal Alımı Yapılacak

Gebze 28.09.2018 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Halk Kütüphanesi İçin Mal Alımı Yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Halk Kütüphanesi Kurulumu için malzeme satın alma ihalesi yapacak.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafından Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na yapılan Gebze Halk Kütüphanesi Kurulumu İçin Mal Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı - Kültür Sanat Ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ihale Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi Kocaeli Sanayi Odası karşısında olacak. İhale tarihi 26 Ekim sat 10.30. KÜBRA AKABALI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Halk Kütüphanesi Kurulumu için malzeme satın alma ihalesi yapacak.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafından Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na yapılan Gebze Halk Kütüphanesi Kurulumu İçin Mal Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı - Kültür Sanat Ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ihale Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi Kocaeli Sanayi Odası karşısında olacak. İhale tarihi 26 Ekim sat 10.30.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.