7 Bin Bekçi Alınacak

Ekonomi 01.10.2018 - 06:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

7 Bin Bekçi Alınacak

Çeşitli illerde 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı için düğmeye basıldı. Bekçi alımı için sınavlar 20 Ekim'de yapılacak. İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum ve Batman'da yapılacak sınavlar için adaylar giriş belgelerini 11 Ekim'den itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet adresinden alabilecek. Sonuçlar 7 Kasım'dan itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Polis Akademisi'nin sitesinden yayımlanacak..

Çeşitli illerde 7 bin çarşı ve mahalle si istihdamı için düğmeye basıldı. Bekçi alımı için sınavlar 20 Ekim'de yapılacak. İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum ve Batman'da yapılacak sınavlar için adaylar giriş belgelerini 11 Ekim'den itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet adresinden alabilecek. Sonuçlar 7 Kasım'dan itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Polis Akademisi'nin sitesinden yayımlanacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.