Karayollarında Durum

Gebze 03.10.2018 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Şekerpınar- Gebze kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 22.00-06.00 saatlerinde otoyolun İstanbul- Ankaraistikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Çayırova Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor ve Gebze gişelerden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Anadolu Otoyolu'nun Düzce- Kaynaşlı kavşakları 10-12. kilometrelerinde köprü çalışması nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor. Milas- Yatağan yolunun 29-34. kilometrelerinde yapım çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle yolun sol tarafı ulaşıma kapatılarak trafik akışı diğer istikamete yönlendiriliyor. Mersin- Adana devlet yolunun Serbest Bölge kesimi 0-3. kilometrelerindeki muhtelif çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-5. kilometrelerinde (Turan Köy Kavşağı kesimi) heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle Ankara-Bursa istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde trafik akışı diğer taşıma kolundan iki yönlü gerçekleştirilecek. Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam- Kahramankazan kavşakları 20-21. kilometrelerinde şerit daraltma yapılacak. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti ulaşıma kapatılarak, trafik akışı diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.
Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Şekerpınar- Gebze kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 22.00-06.00 saatlerinde otoyolun İstanbul- Ankaraistikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Çayırova Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor ve Gebze gişelerden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce- Kaynaşlı kavşakları 10-12. kilometrelerinde köprü çalışması nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Milas- Yatağan yolunun 29-34. kilometrelerinde yapım çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle yolun sol tarafı ulaşıma kapatılarak trafik akışı diğer istikamete yönlendiriliyor.

Mersin- Adana devlet yolunun Serbest Bölge kesimi 0-3. kilometrelerindeki muhtelif çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-5. kilometrelerinde (Turan Köy Kavşağı kesimi) heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle Ankara-Bursa istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde trafik akışı diğer taşıma kolundan iki yönlü gerçekleştirilecek.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam- Kahramankazan kavşakları 20-21. kilometrelerinde şerit daraltma yapılacak. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti ulaşıma kapatılarak, trafik akışı diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.