Türetken Aday Olacak mı?

Darıca 08.10.2018 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türetken Aday Olacak mı?

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimde Darıca'da en çok konuşulan konu hangi isimlerin belediye başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunacağı oldu.

Bir önceki yerel seçimde belediye başkanlığı için aday adayı olan isimlerin bir çoğunun önümüzdeki seçimlerde de aday adaylığı başvurusunda bulunacağı yönünde ki öngörülerden biri de siyasetçi- bilim adamı Prof. Dr. Bahattin Türetken üzerine oldu. Kendisi ile Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler üzerine görüşen muhabirimize net cevap veren Türetken, "Bir önceki yerel seçimler öncesinde 13 vizyon projesi ile Darıca halkının karşısına çıkıp belediye başkanlığına talip olduğumu söylemiştim. Ancak belediye başkan adayı olarak partimin seçimi şahsım dışında yapıldı. Mevcut belediye başkanı ile devam kararı alındı. Siyasetin yarını ve güzergahı belli olmuyor. Belki önümüzde ki seçimlerde de belediye başkan adayı olarak Ak parti yine mevcut belediye başkanı ile yola devam etme kararı alınabilir. Tabi bunların hepsi bir olasılık. Ama net olan bir şey varsa kişisel tasarrufum olarak ben bu yerel seçimde Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunmayacağım." dedi. Kamuoyunda siyasetle ilgilenen bir çok kişi Darıca Belediye Başkan Aday adayı başvurusunda bulunacak olan isimlerle ilgili yaptıkları tahminler arasında Türetken'i de sayarken bundan sonraki öngörülerinde yer almamasına ilişkin net açıklama da kendisinden gelmiş oldu.Ancak siyasette dengelerin ve gelişmelerin her an değişebilme öngörüsünü de düşünerek Türetken'in bugün kü düşüncelerinin başvuru tarihinin son gününe kadar değişip değişmeyeceğini de bilinmez. Haber-Yorum: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimde Darıca'da en çok konuşulan konu hangi isimlerin belediye başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunacağı oldu.

Bir önceki yerel seçimde belediye başkanlığı için aday adayı olan isimlerin bir çoğunun önümüzdeki seçimlerde de aday adaylığı başvurusunda bulunacağı yönünde ki öngörülerden biri de siyasetçi- bilim adamı Prof. Dr. Bahattin Türetken üzerine oldu. Kendisi ile Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler üzerine görüşen muhabirimize net cevap veren Türetken, "Bir önceki yerel seçimler öncesinde 13 vizyon projesi ile Darıca halkının karşısına çıkıp belediye başkanlığına talip olduğumu söylemiştim. Ancak belediye başkan adayı olarak partimin seçimi şahsım dışında yapıldı. Mevcut belediye başkanı ile devam kararı alındı. Siyasetin yarını ve güzergahı belli olmuyor. Belki önümüzde ki seçimlerde de belediye başkan adayı olarak Ak parti yine mevcut belediye başkanı ile yola devam etme kararı alınabilir. Tabi bunların hepsi bir olasılık. Ama net olan bir şey varsa kişisel tasarrufum olarak ben bu yerel seçimde Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunmayacağım." dedi.

Kamuoyunda siyasetle ilgilenen bir çok kişi Darıca Belediye Başkan Aday adayı başvurusunda bulunacak olan isimlerle ilgili yaptıkları tahminler arasında Türetken'i de sayarken bundan sonraki öngörülerinde yer almamasına ilişkin net açıklama da kendisinden gelmiş oldu.Ancak siyasette dengelerin ve gelişmelerin her an değişebilme öngörüsünü de düşünerek Türetken'in bugün kü düşüncelerinin başvuru tarihinin son gününe kadar değişip değişmeyeceğini de bilinmez.

Haber-Yorum: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.