Zonguldak’a çıkış yok!

Spor 11.10.2018 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zonguldak’a çıkış yok!

Alt sıralardan kurtulmak isteyen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Z.Kömürspor maçını kazanarak hem ilk iç saha galibiyetini almayı, hem de sıkıntılı günleri geride bırakmayı hedefliyor.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve aldığı istikrarsız sonuçlar nedeniyle alt sıralardan bir türlü kurtulamayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçıyla birlikte beyaz bir sayfa açmak istiyor. Kritik maçtan galibiyetle ayrılarak sıralamada rakibinin üzerine çıkmayı hedefleyen sarı yeşilliler, zorlu mücadelenin hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. ADEM AYDIN YARIDA BIRAKTI Dün saat 10.30’da yapılan günün tek çalışmasının ilk bölümünde engelli istasyon ve kuvvet çalışan sarı yeşilliler, antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Kemal Tokak katılmazken, çift kale esnasında ayağına darbe alan Adem Aydın çalışmaya devam edemeyerek tedbir amaçlı dinlendirildi.
Alt sıralardan kurtulmak isteyen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Z.Kömürspor maçını kazanarak hem ilk iç saha galibiyetini almayı, hem de sıkıntılı günleri geride bırakmayı hedefliyor.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve aldığı istikrarsız sonuçlar nedeniyle alt sıralardan bir türlü kurtulamayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçıyla birlikte beyaz bir sayfa açmak istiyor. Kritik maçtan galibiyetle ayrılarak sıralamada rakibinin üzerine çıkmayı hedefleyen sarı yeşilliler, zorlu mücadelenin hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

ADEM AYDIN YARIDA BIRAKTI

Dün saat 10.30’da yapılan günün tek çalışmasının ilk bölümünde engelli istasyon ve kuvvet çalışan sarı yeşilliler, antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Kemal Tokak katılmazken, çift kale esnasında ayağına darbe alan Adem Aydın çalışmaya devam edemeyerek tedbir amaçlı dinlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.