Törk ve Işık İstifa etti

Darıca 12.10.2018 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk ve Işık İstifa etti

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık görevlerinden istifa ettiler.

İl ve İlçe yönetimlerinde görev yapan CHP’li siyasetçilerin 12 Ekim Tarihine kadar vermeleri zorunlu olan istifalarda Darıca CHP İlçe Başkanı Törk ve Gençlik Kolları Başkanı Işık bu prosedürü CHP Kocaeli İl Başkanlığı’na giderek gerçekleştirmiş oldular. CHP’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği başvuru son tarihi ise 19 Ekim 2018 olarak belirlenirken, Törk, Darıca Belediye Başkanlığı Aday Adayı başvurusunu son gün yapacağı da öğrenildi. İSTİFA EDEN İLÇE YÖNETİCİLERİ İKİ DE KALDI Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan ancak 31 Mart 2018 tarihinde ki yerel seçimlere Belediye Meclis Üyesi olarak hazırlanmak isteyen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de istifalarını verdi. Önceki gün Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz ilçe başkanlığına istifalarını vermelerinin ardından son gün olan 12 Ekim tarihinde istifa eden ilçe yönetim kurulu üyesi olmadığı öğrenildi. BUGÜN STRATEJİ AÇIKLAYACAK CHP’de yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları 19 Ekim tarihine kadar alınması devam ederken Kılıçdaroğlu’nun 13 Ekim’de (YARIN) Ankara’da Yerel Seçim Strateji Belgesi’ni açıklayarak yerel seçim startını vermesi planlanıyor. Parti yönetiminin aday adaylığı başvurularını alırken bir dizi kriteri göz önünde bulunduracağı, bu kriterlere uymayan isimlerin başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. Belediye başkan adaylarını ekim sonundan itibaren kademeli olarak açıklamayı planlayan CHP’nin, bunu sağlamak için “hızlandırılmış” bir takvim uygulama kararı aldığı öğrenildi. DARICA KASIM BAŞINDA AÇIKLANACAK 19 Ekim tarihi aday başvuruları için son gün olarak belirlenirken, CHP Genel Merkezi Belediye Başkan Adaylarını ise çok kısa süre içerinde netleştirecek ve Ekim ayı bitmeden il ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacak. Parti içindeki bölgemize hakim olan isimler başta Darıca olmak üzere Gebze, Çayırova ve Dilovası adaylarını Kasım’ın ilk haftası içinde açıklanacağı yönünde görüş bildirdiler. Buna gerekçe olarak özellikle Dilovası ve Darıca’da adayın şimdiden belirgin olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Haber: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık görevlerinden istifa ettiler.

İl ve İlçe yönetimlerinde görev yapan CHP’li siyasetçilerin 12 Ekim Tarihine kadar vermeleri zorunlu olan istifalarda Darıca CHP İlçe Başkanı Törk ve Gençlik Kolları Başkanı Işık bu prosedürü CHP Kocaeli İl Başkanlığı’na giderek gerçekleştirmiş oldular. CHP’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği başvuru son tarihi ise 19 Ekim 2018 olarak belirlenirken, Törk, Darıca Belediye Başkanlığı Aday Adayı başvurusunu son gün yapacağı da öğrenildi.

İSTİFA EDEN İLÇE YÖNETİCİLERİ İKİ DE KALDI

Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan ancak 31 Mart 2018 tarihinde ki yerel seçimlere Belediye Meclis Üyesi olarak hazırlanmak isteyen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de istifalarını verdi. Önceki gün Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz ilçe başkanlığına istifalarını vermelerinin ardından son gün olan 12 Ekim tarihinde istifa eden ilçe yönetim kurulu üyesi olmadığı öğrenildi.

BUGÜN STRATEJİ AÇIKLAYACAK

CHP’de yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları 19 Ekim tarihine kadar alınması devam ederken Kılıçdaroğlu’nun 13 Ekim’de (YARIN) Ankara’da Yerel Seçim Strateji Belgesi’ni açıklayarak yerel seçim startını vermesi planlanıyor. Parti yönetiminin aday adaylığı başvurularını alırken bir dizi kriteri göz önünde bulunduracağı, bu kriterlere uymayan isimlerin başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. Belediye başkan adaylarını ekim sonundan itibaren kademeli olarak açıklamayı planlayan CHP’nin, bunu sağlamak için “hızlandırılmış” bir takvim uygulama kararı aldığı öğrenildi.

DARICA KASIM BAŞINDA AÇIKLANACAK

19 Ekim tarihi aday başvuruları için son gün olarak belirlenirken, CHP Genel Merkezi Belediye Başkan Adaylarını ise çok kısa süre içerinde netleştirecek ve Ekim ayı bitmeden il ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacak. Parti içindeki bölgemize hakim olan isimler başta Darıca olmak üzere Gebze, Çayırova ve Dilovası adaylarını Kasım’ın ilk haftası içinde açıklanacağı yönünde görüş bildirdiler. Buna gerekçe olarak özellikle Dilovası ve Darıca’da adayın şimdiden belirgin olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.