Ne şiş yandı ne kebap

Spor 15.10.2018 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ne şiş yandı ne kebap

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, sahasında konuk ettiği G.Osmanpaşaspor ile 2-2 berabere kalarak 4.hafta sonunda ilk puanını alırken, her iki taraf da 1 puana sevinmedi. Kuştepe Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan Çayırovaspor, öne geçememe sıkıntısına bu maçta nokta koydu. Dakikalar 18’i gösterdiğinde sahneye çıkan Muharrem Kaba yeşil siyahlı temsilcimize 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip 27.dakikada Safa ile skora denge getirirken, Çayırovaspor yakaladığı pozisyonları gol çeviremeyince devre 1-1’lik eşitlikle geçildi. RAMAZAN İKİ KALEYE DE ATTI Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Çayırovaspor, güçlü rakibi karşısında yeniden öne geçti. 49.dakikada gelen gol Ramazan Kallıoğlu imzalıydı. Skor üstünlüğünü ele alan yeşil siyahlıların gol sevinci çok uzun sürmedi. 56.dakikada kullanılan köşe vuruşunda 7 dakika önce rakip ağları sarsan Ramazan bu kez ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarını buldu ve skora yeniden denge geldi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da açık bir futbol sergilerken, temsilcimiz Çayırovaspor aradığı gole ulaşamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeşil siyahlılar gelecek hafta deplasmanda Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, sahasında konuk ettiği G.Osmanpaşaspor ile 2-2 berabere kalarak 4.hafta sonunda ilk puanını alırken, her iki taraf da 1 puana sevinmedi. Kuştepe Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan Çayırovaspor, öne geçememe sıkıntısına bu maçta nokta koydu. Dakikalar 18’i gösterdiğinde sahneye çıkan Muharrem Kaba yeşil siyahlı temsilcimize 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip 27.dakikada Safa ile skora denge getirirken, Çayırovaspor yakaladığı pozisyonları gol çeviremeyince devre 1-1’lik eşitlikle geçildi.

RAMAZAN İKİ KALEYE DE ATTI

Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Çayırovaspor, güçlü rakibi karşısında yeniden öne geçti. 49.dakikada gelen gol Ramazan Kallıoğlu imzalıydı. Skor üstünlüğünü ele alan yeşil siyahlıların gol sevinci çok uzun sürmedi. 56.dakikada kullanılan köşe vuruşunda 7 dakika önce rakip ağları sarsan Ramazan bu kez ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarını buldu ve skora yeniden denge geldi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da açık bir futbol sergilerken, temsilcimiz Çayırovaspor aradığı gole ulaşamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeşil siyahlılar gelecek hafta deplasmanda Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.