600 bin kişiye iş

Ekonomi 16.10.2018 - 07:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

600 bin kişiye iş

Türkiye İş Kurumu, eğitimli, nitelikli gençleri iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. Kurum fuarlar ve kariyer günleriyle yaklaşık 600 bin beyaz ve mavi yakalıya iş kapısı aralayacak. Bu kapsamda 18-20 Ekim'de Ankara'da düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri, iş arayanlara ve işverenlere kapılarını açacak. İstanbul, İzmir'den sonra Türkiye'nin birçok kentinde istihdam fuarı düzenlenecek. Öğrenciler fuarda firmaları, işgücü piyasasını tanıma imkanı bulacak. Fuar, üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunacak.
Türkiye İş Kurumu, eğitimli, nitelikli gençleri iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. Kurum fuarlar ve kariyer günleriyle yaklaşık 600 bin beyaz ve mavi yakalıya iş kapısı aralayacak. Bu kapsamda 18-20 Ekim'de 'da düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri, iş arayanlara ve işverenlere kapılarını açacak. 'den sonra 'nin birçok kentinde  fuarı düzenlenecek. Öğrenciler fuarda firmaları, işgücü piyasasını tanıma imkanı bulacak. Fuar, üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.