Son Gün Cuma

Ekonomi 18.10.2018 - 07:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Son Gün Cuma

TOKİ, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve işyeri alıcıları için düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasına başvurular, 19 Ekim Cuma sona erecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan, vatandaşların kampanyaya gösterdikleri ilgiden memnun olduklarının altını çizerek, "Kampanyamızda, 427 milyon 427 bin borç bakiyesini kapatıldı" dedi..

TOKİ, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve işyeri alıcıları için düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasına başvurular, 19 Ekim Cuma sona erecek.  Başkanı Ergün Turan, vatandaşların kampanyaya gösterdikleri ilgiden memnun olduklarının altını çizerek, "Kampanyamızda, 427 milyon 427 bin  bakiyesini kapatıldı" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.