Minik Kalpler Yenikent’te

Gebze 18.10.2018 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minik Kalpler Yenikent’te

“Eğitim Eğitimcilerin İşidir” sloganı ile yola çıkan, yıllarını eğitim ve öğretime harcayan emekli öğretmen ve okul yöneticisi Ayfer Kara, yepyeni bir anaokulunu Gebze Yenikent Mahallesi 2402 sokak No:4’de hizmete açtı.

“Eğitim Eğitimcilerin İşidir” sloganı ile yola çıkan, yıllarını eğitim ve öğretime harcayan emekli öğretmen ve okul yöneticisi Ayfer Kara, yepyeni bir anaokulunu Gebze Yenikent Mahallesi 2402 sokak No:4’de  hizmete açtı. Özel Minik Kalpler Anaokulu’nda yeni öğrencilerini kabul etmeye başlayan Kara, toplam 4 katlı yeni binasında sevgi dolu sıcak bir aile ortamında geniş ve refah sınıflar, yemyeşil bahçe ve tam donanımlı eğitim ekipmanları ile minik öğrencilere hizmet vermekte. EĞİTİMLER DEĞERLER ÜZERİNE Daha önce de bazı okullarda kurucu müdürlük yapmış olan ve asıl ilgisinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayan Özel Minik Kalpler Anaokulu işletmecisi ve kurucu müdürü Ayfer Kara, “ Biz ailevi değerlere önem veren, Türk aile yapısına uygun bir eğitim modeli uygulayacağız.” Dedi. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarına başladıklarını belirten Kara, Minik Kalpler’de, satranç, drama tiyatro, İngilizce, resim sanat gibi eğitimlerin yanı sıra spor, yüzme, değerler eğitimi ,sosyal etkinlikler ve folklor alanları da anaokulunun etkinlikleri arasında yer almakta.  
“Eğitim Eğitimcilerin İşidir” sloganı ile yola çıkan, yıllarını eğitim ve öğretime harcayan emekli öğretmen ve okul yöneticisi Ayfer Kara, yepyeni bir anaokulunu Gebze Yenikent Mahallesi 2402 sokak No:4’de hizmete açtı.

“Eğitim Eğitimcilerin İşidir” sloganı ile yola çıkan, yıllarını eğitim ve öğretime harcayan emekli öğretmen ve okul yöneticisi Ayfer Kara, yepyeni bir anaokulunu Gebze Yenikent Mahallesi 2402 sokak No:4’de  hizmete açtı.

Özel Minik Kalpler Anaokulu’nda yeni öğrencilerini kabul etmeye başlayan Kara, toplam 4 katlı yeni binasında sevgi dolu sıcak bir aile ortamında geniş ve refah sınıflar, yemyeşil bahçe ve tam donanımlı eğitim ekipmanları ile minik öğrencilere hizmet vermekte. EĞİTİMLER DEĞERLER ÜZERİNE Daha önce de bazı okullarda kurucu müdürlük yapmış olan ve asıl ilgisinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayan Özel Minik Kalpler Anaokulu işletmecisi ve kurucu müdürü Ayfer Kara, “ Biz ailevi değerlere önem veren, Türk aile yapısına uygun bir eğitim modeli uygulayacağız.” Dedi. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarına başladıklarını belirten Kara, Minik Kalpler’de, satranç, drama tiyatro, İngilizce, resim sanat gibi eğitimlerin yanı sıra spor, yüzme, değerler eğitimi ,sosyal etkinlikler ve folklor alanları da anaokulunun etkinlikleri arasında yer almakta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.