“Gebze’nin Sorunları İçin MHP Var”

Gebze 24.10.2018 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebze’nin Sorunları İçin MHP Var”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerçekleştirilen yönetim kurulunda yaptığı konuşmada, “Tecrübeli Ülkücü kadrolarımız ile birlikte Gebze’nin tüm sorunlarını çözmek için MHP vardır.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde önceki gün ilçe binasında toplandı. Şehitler için yapılan dualar sonrası MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yerel seçim süreci için hazır olduklarını belirterek, “Tecrübeli Ülkücü Kadrolarımız ile birlikte Gebze’nin tüm sorunlarını çözmek için MHP vardır dedi.  MHP Büyük Türk Milletinin ve Gebzelilerin menfaatleri noktasında her daim çalışmalarına devam edecektir.   GEBZE BELEDİYESİ’Nİ HEDİYE EDECEĞİZ Yerel Seçim İttifakı için de, Liderimiz bugün son sözü söylemiştir diyerek, 24 Haziran da nasıl Cumhur İttifakı Ruhuna uygun çalışıp Liderimizi mahcup etmeyip, sözünü yere düşürmeyip, Başını öne eğdirmediysek,  Yerel Seçim sürecinde de Gebze Belediyesini Liderimize hediye etmek için var gücümüzle çalışacağız,  çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Gerçekleştirilmeyi bekleyen hayallerimiz, yükseltilmeyi bekleyen sancağımız, tutulmayı bekleyen vaatlerimiz, ulaşılmayı bekleyen heyecanlarımız, kucaklanmayı bekleyen geleceğimiz, kavuşmayı bekleyen ülkülerimiz vardır ve vuslat şafağı bir gün muhakkak sökecektir. Gevşeme yok, vazgeçmek yok, geri dönüş yok.” diye konuştu. DAVET EDİYORUM Başkan Taşdemir yerel seçimler için kamuoyunda ön görülen ‘İttifak Süreci’ ile ilgili olarak, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey son sözü söylemiştir.  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçesinden Belediye Başkan Aday Adayı, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için talep ve isteği olan Milliyetçi-Ülkücü yaşam çizgisi ve parti kurumsallığının gereklerini taşıyan, taşımakta olan ve görev sorumluluk ve yükümlülüğünü yerine getirecek tüm Partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve Gebzeli Hemşerilerimiz başvuru yapmak üzere ilçe başkanlığımıza davetlidir.  Bizim kırmızı çizgimiz Türk Milliyetçiliği Ülkü ve şuurudur.” dedi. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerçekleştirilen yönetim kurulunda yaptığı konuşmada, “Tecrübeli Ülkücü kadrolarımız ile birlikte Gebze’nin tüm sorunlarını çözmek için MHP vardır.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde önceki gün ilçe binasında toplandı. Şehitler için yapılan dualar sonrası MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yerel seçim süreci için hazır olduklarını belirterek, “Tecrübeli Ülkücü Kadrolarımız ile birlikte Gebze’nin tüm sorunlarını çözmek için MHP vardır dedi.  MHP Büyük Türk Milletinin ve Gebzelilerin menfaatleri noktasında her daim çalışmalarına devam edecektir.  

GEBZE BELEDİYESİ’Nİ HEDİYE EDECEĞİZ

Yerel Seçim İttifakı için de, Liderimiz bugün son sözü söylemiştir diyerek, 24 Haziran da nasıl Cumhur İttifakı Ruhuna uygun çalışıp Liderimizi mahcup etmeyip, sözünü yere düşürmeyip, Başını öne eğdirmediysek,  Yerel Seçim sürecinde de Gebze Belediyesini Liderimize hediye etmek için var gücümüzle çalışacağız,  çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Gerçekleştirilmeyi bekleyen hayallerimiz, yükseltilmeyi bekleyen sancağımız, tutulmayı bekleyen vaatlerimiz, ulaşılmayı bekleyen heyecanlarımız, kucaklanmayı bekleyen geleceğimiz, kavuşmayı bekleyen ülkülerimiz vardır ve vuslat şafağı bir gün muhakkak sökecektir. Gevşeme yok, vazgeçmek yok, geri dönüş yok.” diye konuştu.

DAVET EDİYORUM

Başkan Taşdemir yerel seçimler için kamuoyunda ön görülen ‘İttifak Süreci’ ile ilgili olarak, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey son sözü söylemiştir.  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçesinden Belediye Başkan Aday Adayı, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için talep ve isteği olan Milliyetçi-Ülkücü yaşam çizgisi ve parti kurumsallığının gereklerini taşıyan, taşımakta olan ve görev sorumluluk ve yükümlülüğünü yerine getirecek tüm Partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve Gebzeli Hemşerilerimiz başvuru yapmak üzere ilçe başkanlığımıza davetlidir.  Bizim kırmızı çizgimiz Türk Milliyetçiliği Ülkü ve şuurudur.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.