19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÖRK ŞAŞKIN

Darıca 24.10.2018 - 19:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÖRK ŞAŞKIN

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Parti Meclisi'nde onaylanmak üzere Ankara'ya gönderdiği Gölcük, Derince, Darıca ve Dilovası ilçe başkan adayları arasında 3 ilçe Parti Meclisi tarafından onaylanırken, Darıca ilçesine aday adayı olan ilçe başkanı Yakup Törk'ün adaylığı PM tarafından onaylanmadı.

Bugün CHP’nin Parti Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Parti Meclisi toplantısında CHP’nin 105 belediye başkan adayı belirlendi. Bu 105 belediye başkan aday arasında Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe, Dilovası Belediye Başkan adayı Kemal Memiş ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’nin isimleri de yer aldı. İSMİ GÖNDERİLMİŞTİ CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il örgütü tarafından genel merkeze yukarıda ismi geçen belediye başkan aday adaylarından bir kişinin daha adı gönderilmişti. Bu isim CHP Darıca İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Yakup Törk’tü. Ancak Yakup Törk’ün ismi onaylanan 105 belediye başkanı arasında yer almadı. İSMİM GİTTİ CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Yakup Törk, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Törtk, “Dün akşam ilçe örgütümüzle de görüştük. İl örgütünde Derince, Gölcük, Dilovası ve Darıca ilçeleri için karar alındı. Yani benim ismim de il örgütü tarafından genel merkeze gitti” dedi. BENİ TEBRİK ETTİLER Parti Meclisinde isminin çıkmadığını söyleyen Törk, “Hatta bölge milletvekillerimiz beni arayarak tebrik etti. Adaylığın hayırlı olmasını diledi. Ancak parti meclisinde ne olduysa bizim ismimiz çıkmadı. İl başkanı ve çeşitli yöneticilerle görüştük. Bana bir sıkıntı olmadığını ve bundan sonraki süreçte yine değerlendirme yapılacağı ifade edildi” şeklinde konuştu. BEKLEMEDİĞİM BİR DURUMDU Sözlerini devam ettiren Yakup Törk, “Açıkçası ben de çok şaşkınım. Bizim beklemediğimiz bir durumdu. Süreci arkadaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz. Bu partide üç yıl ilçe başkanlığı yaptım. Biz Darıca Belediyesini kazanmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” diye konuştu. DEVAM EDECEĞİZ Yakup Törk, “Darıca Belediye Başkan aday adaylığından çekilmedim. Biz bu ilçede yaptığımız çalışmalarla çok iyi noktalara geldik. Büyüklerimiz uygun görürse bizi aday gösterirler. Ancak bir başkası aday olursa da yapacak bir şey yok. Biz partiliyiz. Partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 
CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Parti Meclisi'nde onaylanmak üzere Ankara'ya gönderdiği Gölcük, Derince, Darıca ve Dilovası ilçe başkan adayları arasında 3 ilçe Parti Meclisi tarafından onaylanırken, Darıca ilçesine aday adayı olan ilçe başkanı Yakup Törk'ün adaylığı PM tarafından onaylanmadı.

Bugün CHP’nin Parti Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Parti Meclisi toplantısında CHP’nin 105 belediye başkan adayı belirlendi. Bu 105 belediye başkan aday arasında Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe, Dilovası Belediye Başkan adayı Kemal Memiş ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’nin isimleri de yer aldı.

İSMİ GÖNDERİLMİŞTİ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il örgütü tarafından genel merkeze yukarıda ismi geçen belediye başkan aday adaylarından bir kişinin daha adı gönderilmişti. Bu isim CHP Darıca İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Yakup Törk’tü. Ancak Yakup Törk’ün ismi onaylanan 105 belediye başkanı arasında yer almadı.

İSMİM GİTTİ

CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Yakup Törk, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Törtk, “Dün akşam ilçe örgütümüzle de görüştük. İl örgütünde Derince, Gölcük, Dilovası ve Darıca ilçeleri için karar alındı. Yani benim ismim de il örgütü tarafından genel merkeze gitti” dedi.

BENİ TEBRİK ETTİLER

Parti Meclisinde isminin çıkmadığını söyleyen Törk, “Hatta bölge milletvekillerimiz beni arayarak tebrik etti. Adaylığın hayırlı olmasını diledi. Ancak parti meclisinde ne olduysa bizim ismimiz çıkmadı. İl başkanı ve çeşitli yöneticilerle görüştük. Bana bir sıkıntı olmadığını ve bundan sonraki süreçte yine değerlendirme yapılacağı ifade edildi” şeklinde konuştu.

BEKLEMEDİĞİM BİR DURUMDU

Sözlerini devam ettiren Yakup Törk, “Açıkçası ben de çok şaşkınım. Bizim beklemediğimiz bir durumdu. Süreci arkadaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz. Bu partide üç yıl ilçe başkanlığı yaptım. Biz Darıca Belediyesini kazanmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

DEVAM EDECEĞİZ

Yakup Törk, “Darıca Belediye Başkan aday adaylığından çekilmedim. Biz bu ilçede yaptığımız çalışmalarla çok iyi noktalara geldik. Büyüklerimiz uygun görürse bizi aday gösterirler. Ancak bir başkası aday olursa da yapacak bir şey yok. Biz partiliyiz. Partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.