Diliskelesi ünvanını koruyacak!

Spor 26.10.2018 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Diliskelesi ünvanını koruyacak!

Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Diliskelesispor, yarın sahasında Güneşspor’u konuk edecek. Namağlup ünvanını bu maçta da korumak isteyen temsilcimiz Diliskelesi, 3 puana uzanacağına inanıyor.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Play-Off oynamak isteyen iki takım Diliskelesispor ile Kocaeli Güneşspor, Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek. Süper Amatör Lig A Grubu’nda Play-Off oynamak isteyen iki takım Diliskelesispor ile Kocaeli Güneşspor, Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek. Son derece zor geçmesi beklenen mücadele yarın saat 15.00’te başlayacak.  KİM KAZANACAK? Ligde Karamürselspor ile birlikte yenilgisi bulunmayan iki takımdan birisi olan Diliskelesi 5 maç sonunda 2 galibiyet ve 3 de beraberlik ile 2. sırada yer alıyor. Geçen hafta Nusretiyespor’u 4-2 mağlup eden Kocaeli Güneşspor ise zorlu deplasmandan en kötü yenilmeden İzmit’e dönmek istiyor. Güneşspor bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puan topladı ve 4. sıradan yer alıyor.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Diliskelesispor, yarın sahasında Güneşspor’u konuk edecek. Namağlup ünvanını bu maçta da korumak isteyen temsilcimiz Diliskelesi, 3 puana uzanacağına inanıyor.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Play-Off oynamak isteyen iki takım Diliskelesispor ile Kocaeli Güneşspor, Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek. Süper Amatör Lig A Grubu’nda Play-Off oynamak isteyen iki takım Diliskelesispor ile Kocaeli Güneşspor, Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek. Son derece zor geçmesi beklenen mücadele yarın saat 15.00’te başlayacak. 

KİM KAZANACAK?

Ligde Karamürselspor ile birlikte yenilgisi bulunmayan iki takımdan birisi olan Diliskelesi 5 maç sonunda 2 galibiyet ve 3 de beraberlik ile 2. sırada yer alıyor. Geçen hafta Nusretiyespor’u 4-2 mağlup eden Kocaeli Güneşspor ise zorlu deplasmandan en kötü yenilmeden İzmit’e dönmek istiyor. Güneşspor bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puan topladı ve 4. sıradan yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.