İsmail Kadı vefat etti

Gebze 28.10.2018 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İsmail Kadı vefat etti

Gebze Yeni Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı vefat etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak kalp kapakçığı ameliyatı olan Gebze Yeni Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı, ardından Ankara’da bir dizi tedavi görmüştü. Son olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kadı dün gece vefat etti. Merhum İsmail Kadı'nın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Hedef Gazetesi olarak İsmail Kadı'ya Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 
Gebze Yeni Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı vefat etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak kalp kapakçığı ameliyatı olan Gebze Yeni Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı, ardından Ankara’da bir dizi tedavi görmüştü. Son olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kadı dün gece vefat etti. Merhum İsmail Kadı'nın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Hedef Gazetesi olarak İsmail Kadı'ya Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.