Zorlanmadan turladık! 6-1

Spor 31.10.2018 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zorlanmadan turladık! 6-1

Son haftalardaki çıkışıyla iyi bir ivme yakalayan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında sahasında konuk ettiği 1.Lig ekibi Kardemir Karabükspor’u 6-1’lik farklı skorla yenerek 5.tura yükseldi.

Zor günler geçiren ve alt yapı oyuncularıyla mücadele eden rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, mücadelenin gol perdesini 13.dakikada Tuncay Fındıkçı ile açtı. İyi mücadele eden rakibi karşısında devreye 1-0’lık skorla giren Darıca G.B, gollerini ikinci yarıya sakladı. 71’de Raşit Sevindir ile farkı 2’ye çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz, 75’te ilk golün sahibi Tuncay ile skoru 3-0’a taşıdı. SON BÖLÜMDE FARK GELDİ Bu dakikadan sonra havlu atan Karabükspor karşısında zorlanmayan Darıca G.B, 80’de Coşkun Yılmaz, 87’de Oktay Bala ve 90+1’de Görkem Güven ile ardı ardına goller buldu. Konuk ekibin tek sayısı ise Melih Arslan’dan geldi. Bölgemizin kupadaki tek temsilcisi olan Darıca G.B, sahadan 6-1’lik skorla galip ayrılarak son 32’ye kalma başarısı gösterdi. Sarı yeşilli temsilcimiz ligde Pazar günü sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Son haftalardaki çıkışıyla iyi bir ivme yakalayan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında sahasında konuk ettiği 1.Lig ekibi Kardemir Karabükspor’u 6-1’lik farklı skorla yenerek 5.tura yükseldi.

Zor günler geçiren ve alt yapı oyuncularıyla mücadele eden rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, mücadelenin gol perdesini 13.dakikada Tuncay Fındıkçı ile açtı. İyi mücadele eden rakibi karşısında devreye 1-0’lık skorla giren Darıca G.B, gollerini ikinci yarıya sakladı. 71’de Raşit Sevindir ile farkı 2’ye çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz, 75’te ilk golün sahibi Tuncay ile skoru 3-0’a taşıdı.

SON BÖLÜMDE FARK GELDİ

Bu dakikadan sonra havlu atan Karabükspor karşısında zorlanmayan Darıca G.B, 80’de Coşkun Yılmaz, 87’de Oktay Bala ve 90+1’de Görkem Güven ile ardı ardına goller buldu. Konuk ekibin tek sayısı ise Melih Arslan’dan geldi. Bölgemizin kupadaki tek temsilcisi olan Darıca G.B, sahadan 6-1’lik skorla galip ayrılarak son 32’ye kalma başarısı gösterdi. Sarı yeşilli temsilcimiz ligde Pazar günü sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.