Kaymakam Alkan’dan Engellilere Ziyaret

Dilovası 01.11.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Alkan’dan Engellilere Ziyaret

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Engelli & Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Alkan’a Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da eşlik etti. Ziyarette, dernek yönetimin başkanlığına seçilen Abdul Samet Elden’i tebrik eden ikili yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, “İlçemizde aktif çalışmalarıyla göz dolduran Dilovası Engelli & Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni tebrik ediyoruz. Dernek başkanlığımızca tespit edilen ihtiyaçlar ve önerileri not aldık. Yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Engelli çalıştayı ve özel eğitim uygulama okulu talebi ve birçok ihtiyaç konusunda işbirliği ve koordinasyon kararı alındı. Zor bir alanda yaptıkları bu kutsal görevleri nedeniyle dernek başkanımız ve ekibini tekrar kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Engelli & Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Alkan’a Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da eşlik etti. Ziyarette, dernek yönetimin başkanlığına seçilen Abdul Samet Elden’i tebrik eden ikili yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, “İlçemizde aktif çalışmalarıyla göz dolduran Dilovası Engelli & Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni tebrik ediyoruz. Dernek başkanlığımızca tespit edilen ihtiyaçlar ve önerileri not aldık. Yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Engelli çalıştayı ve özel eğitim uygulama okulu talebi ve birçok ihtiyaç konusunda işbirliği ve koordinasyon kararı alındı. Zor bir alanda yaptıkları bu kutsal görevleri nedeniyle dernek başkanımız ve ekibini tekrar kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.