Kılıç Ne Önerse Kabul Görüyor

Çayırova 01.11.2018 - 20:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kılıç Ne Önerse Kabul Görüyor

Çayorpva Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç, Kasım Ayı Meclis Oturumu'nda ki önerisini Başkan Demirci'nin diğer meclis üyelerinin de kabulü ile uygulamaya koydu.

Uzun yıllardır Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmaksızın yoklama ile başlayan Çayırova Belediyesi Meclis Oturumları'nda bugün bu uygulama değişiklik gördü. Donarak şehit olan askerlerimiz ve Cumhuriyetimizin kuruluşu adına Kurtuluş Savaşı'nda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını önerge olarak sunan Kılıçret edilmedi. Meclis CHP grubunda başlayan ardından partisinde yaşadığı ayrılıkla bağımsız meclis üyesi olarak oturumlara katılan Adem Kılıç'ın bu teklifini, diğer meclis üyelerine sunan Başkan Şevki Demirci, olumlu cevap alında saygı duruşu ve İstikalal Marşı'nın okunmasını uygulattı. KÜLTÜR MERKEZİNİN İSMİ İÇİNDE ÖNERGE VERMİŞTİ Çayırova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç daha önce de Çayırova’nın eğitim, spor, kültür ve sanat alanında gelişimine büyük katkı sunacak Kültür Merkezleri projeleriden biri olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi'nin ismi konusunda önerge vermişti. Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu sporcumuz Naim Süleymaoğlu'nun adını kültür merkezine verilmesi noktasında ki önergesi de kabul edilerek bu önemli projede milli sporcumuzun adının yaşatılmasına vesile oldu.
Çayorpva Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç, Kasım Ayı Meclis Oturumu'nda ki önerisini Başkan Demirci'nin diğer meclis üyelerinin de kabulü ile uygulamaya koydu.

Uzun yıllardır Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmaksızın yoklama ile başlayan Çayırova Belediyesi Meclis Oturumları'nda bugün bu uygulama değişiklik gördü. Donarak şehit olan askerlerimiz ve Cumhuriyetimizin kuruluşu adına Kurtuluş Savaşı'nda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını önerge olarak sunan Kılıçret edilmedi. Meclis CHP grubunda başlayan ardından partisinde yaşadığı ayrılıkla bağımsız meclis üyesi olarak oturumlara katılan Adem Kılıç'ın bu teklifini, diğer meclis üyelerine sunan Başkan Şevki Demirci, olumlu cevap alında saygı duruşu ve İstikalal Marşı'nın okunmasını uygulattı.

KÜLTÜR MERKEZİNİN İSMİ İÇİNDE ÖNERGE VERMİŞTİ


Çayırova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç daha önce de Çayırova’nın eğitim, spor, kültür ve sanat alanında gelişimine büyük katkı sunacak Kültür Merkezleri projeleriden biri olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi'nin ismi konusunda önerge vermişti. Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu sporcumuz Naim Süleymaoğlu'nun adını kültür merkezine verilmesi noktasında ki önergesi de kabul edilerek bu önemli projede milli sporcumuzun adının yaşatılmasına vesile oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.