AK PARTİ'DE SON GÜN

Siyaset 12.11.2018 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK PARTİ'DE SON GÜN

AK Parti’den aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, il başkanının onayı ile bugün saat 17.00’ye kadar aday adaylığı başvurusu yapabilecek.

AK Parti Genel Merkezi, aday adaylığı sürecinde İlçe Başkanları ile il ve ilçe yöneticilerinin istifa etmesine izin vermemişti. İl ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri için Genel Merkez’den izin çıktı. AK Parti’den aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, il başkanının onayı ile bugün saat 17.00’ye kadar aday adaylığı başvurusu yapabilecek. İZMİT Eski İl başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkanlığına bugün başvuru dosyasını verecek. İzmit eski ilçe başkanı, il yöneticisi Ali Korkmaz, İzmit İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için 17.00’de İzmit İlçe Başkanlığına başvuru yapacak.  BAŞİSKELE Başiskele’de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Numan Tonka ve Erdal Selimoğlu, Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Başiskele eski İlçe Başkanı Dr.Şahin Talus ile Büyükşehir Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü bugün aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı.   GÖLCÜK Eski İhsaniye Belediye Başkanı Necati Zorlu, Dr. Ekrem Aktuğ ve Gölcük eski ilçe başkanı ve il yöneticisi Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş ve Av.Abdullah Zorlu’nun bugün başvuru yapacağı öğrenildi. KANDIRA VE KARAMÜRSEL  Kandıra ve Karamürsel’de 1’er kişi aday adaylığı başvurusu yaptı. Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir, Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı için, Fuar Müdürü ve İYC Başkanı Feyzi Utaş da Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı. KÖRFEZ  Ali Yılmaz, Mehmet Aydın Mutlu, Orhan Pınar, Nesrin Duran, Nihat Tekgümüş, Mehmet Irak, Caner Göçmez, Melek Çelik, Ali Çakır, Habip Aşı, Alim Erdemir, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.  
AK Parti’den aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, il başkanının onayı ile bugün saat 17.00’ye kadar aday adaylığı başvurusu yapabilecek.

AK Parti Genel Merkezi, aday adaylığı sürecinde İlçe Başkanları ile il ve ilçe yöneticilerinin istifa etmesine izin vermemişti. İl ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri için Genel Merkez’den izin çıktı. AK Parti’den aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, il başkanının onayı ile bugün saat 17.00’ye kadar aday adaylığı başvurusu yapabilecek.

İZMİT
Eski İl başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkanlığına bugün başvuru dosyasını verecek. İzmit eski ilçe başkanı, il yöneticisi Ali Korkmaz, İzmit İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için 17.00’de İzmit İlçe Başkanlığına başvuru yapacak. 

BAŞİSKELE
Başiskele’de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Numan Tonka ve Erdal Selimoğlu, Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Başiskele eski İlçe Başkanı Dr.Şahin Talus ile Büyükşehir Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü bugün aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı.  

GÖLCÜK
Eski İhsaniye Belediye Başkanı Necati Zorlu, Dr. Ekrem Aktuğ ve Gölcük eski ilçe başkanı ve il yöneticisi Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş ve Av.Abdullah Zorlu’nun bugün başvuru yapacağı öğrenildi.

KANDIRA VE KARAMÜRSEL 
Kandıra ve Karamürsel’de 1’er kişi aday adaylığı başvurusu yaptı. Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir, Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı için, Fuar Müdürü ve İYC Başkanı Feyzi Utaş da Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

KÖRFEZ 
Ali Yılmaz, Mehmet Aydın Mutlu, Orhan Pınar, Nesrin Duran, Nihat Tekgümüş, Mehmet Irak, Caner Göçmez, Melek Çelik, Ali Çakır, Habip Aşı, Alim Erdemir, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.