Darıca 60. Yıl’dan Muhteşem Video

Darıca 12.11.2018 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca 60. Yıl’dan Muhteşem Video

Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin 10 Kasım'a özel hazırladıkları koreografi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 80'inci ölüm yıl dönümünde hazırladıkları özel koreografiyle anan Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Atatürk'ün doğduğu yılı gösteren öğrencilerin koreografisi havadan drone ile görüntülendi. İzleyicilerin duygu dolu anlar yaşadığı koreografide, ayrıca Türk Bayrağı ve Atatürk posteri de açıldı. Okul Müdürü Fatih Batmaz, öğrencilere göstermiş oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ederek, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 80’inci yılında öğrencilerimizle koreografi çalışması hazırladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ederim.” dedi. TEBRİK EDERİM Öğrencilere bir teşekkür de Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz etti. Oğuz, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 80’inci yıldönümünde Darıca’da çeşitli anma etkinlikler ile andık. Büyük Önder’e aramızdan bedenen ayrılışının 80’inci yıldönümünde bizlere miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti için teşekkür ediyor,  Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencilerimize hazırlamış oldukları koreografiyi tebrik ediyorum.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI    
Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin 10 Kasım'a özel hazırladıkları koreografi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 80'inci ölüm yıl dönümünde hazırladıkları özel koreografiyle anan Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Atatürk'ün doğduğu yılı gösteren öğrencilerin koreografisi havadan drone ile görüntülendi. İzleyicilerin duygu dolu anlar yaşadığı koreografide, ayrıca Türk Bayrağı ve Atatürk posteri de açıldı. Okul Müdürü Fatih Batmaz, öğrencilere göstermiş oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ederek, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 80’inci yılında öğrencilerimizle koreografi çalışması hazırladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ederim.” dedi.

TEBRİK EDERİM

Öğrencilere bir teşekkür de Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz etti. Oğuz, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 80’inci yıldönümünde Darıca’da çeşitli anma etkinlikler ile andık. Büyük Önder’e aramızdan bedenen ayrılışının 80’inci yıldönümünde bizlere miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti için teşekkür ediyor,  Darıca 60. Yıl Ortaokulu öğrencilerimize hazırlamış oldukları koreografiyi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.