Törk Saat Sayıyor

Siyaset 13.11.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk Saat Sayıyor

CHP Parti Meclisi, 24 Ekim’de gerçekleştirdiği toplantıda Derince’ ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası ilçesine ise Kemal Memiş’in belediye başkan adaylıklarını onaylamıştı

CHP Parti Meclisi, 24 Ekim’de gerçekleştirdiği toplantıda Derince’ ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası ilçesine ise Kemal Memiş’in belediye başkan adaylıklarını onaylamıştı. Bugün yapılacak PM toplantısında ise iki ilçe belediye başkan adayı daha açıklanacak. BUGÜN BELLİ OLACAK CHP Meclisi aday belirlemek için bugün ikinci kez toplanacak. Bugün yapılacak toplantıda Karamürsel Belediye Başkan adaylığına Ahmet Çalık ve Darıca Belediye Başkan adaylığına ise Yakup Törk’ün onaylanması bekleniyor. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Tek aday çıkan üç ilçe belediye başkan adayımızı geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Bugün yapılacak toplantıda ise tek aday çıkan Karamürsel ve Darıca adaylarımız onaylanacak. Birden çok aday çıkan Körfez, Kartepe, Çayırova, İzmit, Gebze, Kandıra ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız nasıl belirlenecek belli değil. Aday çıkmayan Başiskele ilçemiz için de genel merkez karar verecek” dedi.
CHP Parti Meclisi, 24 Ekim’de gerçekleştirdiği toplantıda Derince’ ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası ilçesine ise Kemal Memiş’in belediye başkan adaylıklarını onaylamıştı

CHP Parti Meclisi, 24 Ekim’de gerçekleştirdiği toplantıda Derince’ ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası ilçesine ise Kemal Memiş’in belediye başkan adaylıklarını onaylamıştı. Bugün yapılacak PM toplantısında ise iki ilçe belediye başkan adayı daha açıklanacak.

BUGÜN BELLİ OLACAK

CHP Meclisi aday belirlemek için bugün ikinci kez toplanacak. Bugün yapılacak toplantıda Karamürsel Belediye Başkan adaylığına Ahmet Çalık ve Darıca Belediye Başkan adaylığına ise Yakup Törk’ün onaylanması bekleniyor. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Tek aday çıkan üç ilçe belediye başkan adayımızı geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Bugün yapılacak toplantıda ise tek aday çıkan Karamürsel ve Darıca adaylarımız onaylanacak. Birden çok aday çıkan Körfez, Kartepe, Çayırova, İzmit, Gebze, Kandıra ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız nasıl belirlenecek belli değil. Aday çıkmayan Başiskele ilçemiz için de genel merkez karar verecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.