Geçmişi unut geleceğe bak!

Spor 13.11.2018 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Geçmişi unut geleceğe bak!

GEBZESPOR, İLK DEVRENİN SONUNA KADAR 4 ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK

Son haftalarda futbol olarak çıkışa geçse de iyi mücadelesini skora yansıtamayan Gebzespor, ligde ilk devrenin sonuna kadar çok önemli 4 maça çıkacak. Mor beyazlılarda hedef, iç sahadaki iki maçı kazanıp, deplasmanlardan yenilmeden dönmek. İyi ve mücadeleci futbolunu tabelaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşamaya devam eden Gebzespor, ligde ilk devrenin bitimine 5 hafta kala kritik 4 maça çıkacak. Gelecek hafta deplasmanda Karaköprü Belediyespor’un konuğu olacak olan mor beyazlılar, ardından sahasında Silivrispor’u ağırlayacak. 3.Lig 1.Grup’un 15.haftasını maç yapmadan(BAY) geçecek olan Menekşe, 16.haftada deplasmanda E.Velimeşespor ile devrenin son haftasında ise sahasında Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek. Özellikle kendi sahasında oynayacağı Silivrispor ve Erbaaspor maçlarında mutlak kazanmak zorunda olan Gebzespor, devre sonuna kadar 6-8 puan toplamayı hedefliyor.
GEBZESPOR, İLK DEVRENİN SONUNA KADAR 4 ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK

Son haftalarda futbol olarak çıkışa geçse de iyi mücadelesini skora yansıtamayan Gebzespor, ligde ilk devrenin sonuna kadar çok önemli 4 maça çıkacak. Mor beyazlılarda hedef, iç sahadaki iki maçı kazanıp, deplasmanlardan yenilmeden dönmek.

İyi ve mücadeleci futbolunu tabelaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşamaya devam eden Gebzespor, ligde ilk devrenin bitimine 5 hafta kala kritik 4 maça çıkacak. Gelecek hafta deplasmanda Karaköprü Belediyespor’un konuğu olacak olan mor beyazlılar, ardından sahasında Silivrispor’u ağırlayacak. 3.Lig 1.Grup’un 15.haftasını maç yapmadan(BAY) geçecek olan Menekşe, 16.haftada deplasmanda E.Velimeşespor ile devrenin son haftasında ise sahasında Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek. Özellikle kendi sahasında oynayacağı Silivrispor ve Erbaaspor maçlarında mutlak kazanmak zorunda olan Gebzespor, devre sonuna kadar 6-8 puan toplamayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.