KOSİDEF'te 4 aday var

Kocaeli 13.11.2018 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOSİDEF'te 4 aday var

Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından (SİNKON) Sinoplular Konfederasyon Başkanı olarak seçilen Bahattin Demircan’ın ardından boşalan KOSİDEF koltuğu sahibini arıyor.

Kocaeli, İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF)’in yaklaşan kongresi öncesinde federasyonun başkanlığı için 4 ismin aday olarak ön plana çıktı. Tuzla’dan Abdullah Yaşar, Çayırova’dan Zekeriya Demirkıran Darıca’dan ise Ferhat Yılmaz ve Kenan Özçelik’in KOSİDEF Başkan adayı olarak yarışları da iyiden iyiye yoğunlaşmaya başladı. Bugüne kadar Sinop Dernekleri içinde gelenek haline gelen tek listeli genel kurulların ardından önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan KOSİDEF içinde tek liste ile genel kurulun yapılması için camiada 4 adayın teke düşürülmesi noktasında da bir çalışma olduğu öğrenildi. Kocaeli ve İstanbul’da yaşayan Sinopluların oluşturduğu dernekler ve federasyonlar arasında KOSİDEF başkanlığı için Kenan Özçelik’in diğer adaylara göre daha önce olduğu tek listeli kongrede de listenin Özçelik tarafından hazırlanacağı da camia içinde yüksek sesle dillendiriliyor. Haber: Adnan Ayvaz
Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından (SİNKON) Sinoplular Konfederasyon Başkanı olarak seçilen Bahattin Demircan’ın ardından boşalan KOSİDEF koltuğu sahibini arıyor.

Kocaeli, İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF)’in yaklaşan kongresi öncesinde federasyonun başkanlığı için 4 ismin aday olarak ön plana çıktı. Tuzla’dan Abdullah Yaşar, Çayırova’dan Zekeriya Demirkıran Darıca’dan ise Ferhat Yılmaz ve Kenan Özçelik’in KOSİDEF Başkan adayı olarak yarışları da iyiden iyiye yoğunlaşmaya başladı. Bugüne kadar Sinop Dernekleri içinde gelenek haline gelen tek listeli genel kurulların ardından önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan KOSİDEF içinde tek liste ile genel kurulun yapılması için camiada 4 adayın teke düşürülmesi noktasında da bir çalışma olduğu öğrenildi. Kocaeli ve İstanbul’da yaşayan Sinopluların oluşturduğu dernekler ve federasyonlar arasında KOSİDEF başkanlığı için Kenan Özçelik’in diğer adaylara göre daha önce olduğu tek listeli kongrede de listenin Özçelik tarafından hazırlanacağı da camia içinde yüksek sesle dillendiriliyor.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.