Çağdaşkent Sosyal Tesisleri Açılıyor!

Çayırova 13.11.2018 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çağdaşkent Sosyal Tesisleri Açılıyor!

Çağdaşkent Semt Meydanı içerisinde bulundan Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, 17 Kasım’da açılıyor.

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarını oluşturma adına birçok yatırımı hizmete sunan Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Semt Meydanı’nda çalışmalarını tamamladı. Çağdaşkent Semt Meydanı’nında bulunan Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, 17 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da açılacak. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nin açılışına tüm Çayırovalıları davet ederek, “Çağdaşkent Konut Alanı içerisinde kafeterya ve restoran çalışmasıyla birlikte tamamlanan projede dinlenme alanları, etkinlik alanları ile örnek bir çalışma oldu. Kafe restoranıyla da zenginleştirilen meydan uygulamasıyla Çayırova’lıların hizmetindeyiz." dedi. CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR Demirci, "540 metrekare kapalı, açık alana sahip olan ve 200 kişi kapasiteli kafeterya restoranın çevresinde meydan çalışmaları tamamlandı.  Çağdaşkent Sosyal Tesisleri 17 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da açılacak. Sosyal tesislerimizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi. Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, Akse Mahallesi 526 Sokak, Çağdaşkent Semt Meydanı’nın içerisinde bulunuyor. KÜBRA AKABALI
Çağdaşkent Semt Meydanı içerisinde bulundan Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, 17 Kasım’da açılıyor.

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarını oluşturma adına birçok yatırımı hizmete sunan Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Semt Meydanı’nda çalışmalarını tamamladı. Çağdaşkent Semt Meydanı’nında bulunan Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, 17 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da açılacak. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nin açılışına tüm Çayırovalıları davet ederek, “Çağdaşkent Konut Alanı içerisinde kafeterya ve restoran çalışmasıyla birlikte tamamlanan projede dinlenme alanları, etkinlik alanları ile örnek bir çalışma oldu. Kafe restoranıyla da zenginleştirilen meydan uygulamasıyla Çayırova’lıların hizmetindeyiz." dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

Demirci, "540 metrekare kapalı, açık alana sahip olan ve 200 kişi kapasiteli kafeterya restoranın çevresinde meydan çalışmaları tamamlandı.  Çağdaşkent Sosyal Tesisleri 17 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da açılacak. Sosyal tesislerimizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi. Çağdaşkent Sosyal Tesisleri, Akse Mahallesi 526 Sokak, Çağdaşkent Semt Meydanı’nın içerisinde bulunuyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.