AK Gebze'ye iki yeni isim!

Gebze 15.11.2018 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gebze'ye iki yeni isim!

AK Parti Gebze’de Ana Kademe yönetime iki yeni isim atandı.

AK Parti Gebze’de Ana Kademe yönetime iki yeni isim atandı. Seçim sürecinde oldukça hareketli günler yaşayan ve teşkilat bünyesinden Belediye Başkan adaylığı için iki ismin çıkaran, boşalan koltuklara görevlendirmeler yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için Mahmut Yandık ve Yavuz Kuş’un istifasıyla boşalan AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine yedek listeden Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı atandı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bu iki ismi göreve davet etti ve Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı bu hafta gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılım sağladılar. 21 ADAY ADAYI VAR AK Parti’nin seçim dönemi ve adaylık sürecinde en yoğun günleri yalayan Teşkilatı hiç kuşkusuz Gebze. Başvuruların bugün sona ereceği AK Parti’de Gebze için 20 yeni isim aday adaylığını açıklarken, mevcut Başkan Adnan Köşker ile beraber toplamda 21 Aday Adayı bulunuyor. Bu süreç içinde teşkilat içinden 2 aday adayı çıkarken, Meclis üyeliğine başvurularla beraber bu sayının da artması bekleniyor. Meclis üyeliği için başvuru süreci 3 Aralık’da sona erecek.
AK Parti Gebze’de Ana Kademe yönetime iki yeni isim atandı.

AK Parti Gebze’de Ana Kademe yönetime iki yeni isim atandı. Seçim sürecinde oldukça hareketli günler yaşayan ve teşkilat bünyesinden Belediye Başkan adaylığı için iki ismin çıkaran, boşalan koltuklara görevlendirmeler yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için Mahmut Yandık ve Yavuz Kuş’un istifasıyla boşalan AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine yedek listeden Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı atandı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bu iki ismi göreve davet etti ve Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı bu hafta gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılım sağladılar.

21 ADAY ADAYI VAR

AK Parti’nin seçim dönemi ve adaylık sürecinde en yoğun günleri yalayan Teşkilatı hiç kuşkusuz Gebze. Başvuruların bugün sona ereceği AK Parti’de Gebze için 20 yeni isim aday adaylığını açıklarken, mevcut Başkan Adnan Köşker ile beraber toplamda 21 Aday Adayı bulunuyor. Bu süreç içinde teşkilat içinden 2 aday adayı çıkarken, Meclis üyeliğine başvurularla beraber bu sayının da artması bekleniyor. Meclis üyeliği için başvuru süreci 3 Aralık’da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.