AK Parti'de temayül heyecanı!

Kocaeli 18.11.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti'de temayül heyecanı!

AK Parti’de Genel Merkez tarafından tüm illerde aynı gün yapılacak temayül yoklaması bugün gerçekleştiriliyor

Eski bakanlardan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığındaki komisyon huzurunda 12 ilçenin temayülü gerçekleşirken kulislerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belirlendiği için Büyükşehir adayı için temayül yapılmadı. 20 KABİN YERLEŞTİRİLDİ Antikkapı Restaurant’ta yapılan E-Temayül yoklaması için 20 kabin yerleştirildi. 20 bilgisayara genel merkezden gelen uzman ekipler, gerekli yazılımı yükledi. Temayülde söz konusu ilçede oturan il yöneticileri, parti üyeliği devam eden geçmiş dönem ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları yönetimleri, Belediye Meclis üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullandı. CUMHURBAŞKANINA SUNULDU Partililere mevcut belediye başkanlarıyla ilgili, “Belediye Hizmetleri, Halkla İlişkiler, Teşkilat İlişkileri, Partinin İlke ve Değerleri Açısından Nasıl Buluyorsunuz, Belediye Başkanının Yeniden Aday Gösterilmesini İster misiniz?” şeklindeki 5 ayrı soruyu yanıtlamaları istendi. Oy kullanacak kişiler, en fazla 2 kişinin adını yazdı. Elektronik ortamda yapıldığı için yoklama sonuçları hemen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. KOCAELİ ÇOK PROFESYONEL Komisyon Başkanlığını yapan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Temayülün herkese hayırlı olmasını diliyorum. En doğru isimleri bu arkadaşlarımızın içinden seçeceğiz. İlk defa temayülde elektronik sistem kullanıyoruz. Bilgisayar ortamından oylarınızı vereceksiniz. Akşam ekranlar kapandığında sonuçlar Cumhurbaşkanımızın direkt önüne düşecek. İlçelerde ve ilde bir arkadaşımız bu göreve uygun görülecek. Diğer aday adaylarımızla birlikte seçimlere kadar çalışacağız. Kocaeli çok profesyonel bir teşkilat. Kaç gündür çalışıyorlar. Onları da ayrı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. İlçe ilçe oy kullanacakların sayısı İzmit: 217 Başiskele: 128 Çayırova: 108  Darıca: 119 Derince: 116 Dilovası: 71 Gebze: 154 Gölcük151 Kandıra: 168 Karamürsel: 106  Kartepe: 132  Körfez: 134        
AK Parti’de Genel Merkez tarafından tüm illerde aynı gün yapılacak temayül yoklaması bugün gerçekleştiriliyor

Eski bakanlardan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığındaki komisyon huzurunda 12 ilçenin temayülü gerçekleşirken kulislerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belirlendiği için Büyükşehir adayı için temayül yapılmadı.

20 KABİN YERLEŞTİRİLDİ

Antikkapı Restaurant’ta yapılan E-Temayül yoklaması için 20 kabin yerleştirildi. 20 bilgisayara genel merkezden gelen uzman ekipler, gerekli yazılımı yükledi. Temayülde söz konusu ilçede oturan il yöneticileri, parti üyeliği devam eden geçmiş dönem ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları yönetimleri, Belediye Meclis üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullandı.

CUMHURBAŞKANINA SUNULDU

Partililere mevcut belediye başkanlarıyla ilgili, “Belediye Hizmetleri, Halkla İlişkiler, Teşkilat İlişkileri, Partinin İlke ve Değerleri Açısından Nasıl Buluyorsunuz, Belediye Başkanının Yeniden Aday Gösterilmesini İster misiniz?” şeklindeki 5 ayrı soruyu yanıtlamaları istendi. Oy kullanacak kişiler, en fazla 2 kişinin adını yazdı. Elektronik ortamda yapıldığı için yoklama sonuçları hemen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

KOCAELİ ÇOK PROFESYONEL

Komisyon Başkanlığını yapan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Temayülün herkese hayırlı olmasını diliyorum. En doğru isimleri bu arkadaşlarımızın içinden seçeceğiz. İlk defa temayülde elektronik sistem kullanıyoruz. Bilgisayar ortamından oylarınızı vereceksiniz. Akşam ekranlar kapandığında sonuçlar Cumhurbaşkanımızın direkt önüne düşecek. İlçelerde ve ilde bir arkadaşımız bu göreve uygun görülecek. Diğer aday adaylarımızla birlikte seçimlere kadar çalışacağız. Kocaeli çok profesyonel bir teşkilat. Kaç gündür çalışıyorlar. Onları da ayrı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe ilçe oy kullanacakların sayısı

İzmit: 217
Başiskele: 128
Çayırova: 108 
Darıca: 119
Derince: 116
Dilovası: 71
Gebze: 154
Gölcük151
Kandıra: 168
Karamürsel: 106 
Kartepe: 132 
Körfez: 134

 

DSC_0329

 

IMG_6774

 

IMG_6768

 

IMG_6775

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.