Krosta şampiyon Anibal!

Spor 22.11.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Krosta şampiyon Anibal!

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Kız Kros takımı Liselerarası kros şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak Kocaeli İl Şampiyonu oldu. Daha önce de çeşitli branşlarda ilimizi temsil eden Anibal, bu yıl da bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek.  Nisanur Turunç, Elif Cinkavuk, Hafsanur Şirin, Yasemin Karadağ ve Nevra Zor’dan oluşan kros takımı Beden Eğitimi Gökhan Duman’ın antrenörlüğünde zoru başararak il şampiyonu oldular. Anibal Anadolu Lisesi kız kros takımı yeri ve tarihi daha sonra belirlenecek Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Aynı müsabakalarda yarışan Erkek Kros takımı ise il dördüncüsü oldu. ATİLLA: ÖĞRENCİLERİMİZE MİNNETTARIZ Okul Müdürü Turan Atilla yaptığı açıklamada, ‘’Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Gökhan Duman’ı tebrik ederek, kısıtlı imkânlarla her sene biz bu başarıyı elde ediyoruz. Öğretmenimizi ve gayretli çalışmalarından dolayı öğrencilerimize minnettarız. Biz öğrencilerimizin hem akademik başarıları hem de sportif başarıları ile gurur duyuyoruz. Biz öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü imkanı onlara sunmaya çalışıyoruz. Okulumuza bir spor salonu kazandırdığımız zaman bu başarılarımızı Türkiye çapında da göstereceğimize eminim’’ şeklinde konuştu.

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Kız Kros takımı Liselerarası kros şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak Kocaeli İl Şampiyonu oldu. Daha önce de çeşitli branşlarda ilimizi temsil eden Anibal, bu yıl da bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek.  Nisanur Turunç, Elif Cinkavuk, Hafsanur Şirin, Yasemin Karadağ ve Nevra Zor’dan oluşan kros takımı Beden Eğitimi Gökhan Duman’ın antrenörlüğünde zoru başararak il şampiyonu oldular. Anibal Anadolu Lisesi kız kros takımı yeri ve tarihi daha sonra belirlenecek Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Aynı müsabakalarda yarışan Erkek Kros takımı ise il dördüncüsü oldu.

ATİLLA: ÖĞRENCİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Okul Müdürü Turan Atilla yaptığı açıklamada, ‘’Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Gökhan Duman’ı tebrik ederek, kısıtlı imkânlarla her sene biz bu başarıyı elde ediyoruz. Öğretmenimizi ve gayretli çalışmalarından dolayı öğrencilerimize minnettarız. Biz öğrencilerimizin hem akademik başarıları hem de sportif başarıları ile gurur duyuyoruz. Biz öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü imkanı onlara sunmaya çalışıyoruz. Okulumuza bir spor salonu kazandırdığımız zaman bu başarılarımızı Türkiye çapında da göstereceğimize eminim’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.